Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok miért tagadjátok...

Lányok miért tagadjátok sokszor, és titkoljátok hogy piszkos a fantáziátok, és buktok a jó külsejű pasikra?

Figyelt kérdés
Beleolvastam több romantikus könyvbe több különböző női írótól, amiket javarészt nők olvasnak (utána néztem), és a szex részék nagyon mocskosak, és részletesek benne. Arról nem beszélve hogy a könyvekben, és a borítón, és a könyvben is többször kiemelik hogy mind jóképű, Adonisz testű férfiak vannak (sokszor nagy farokkal).

2023. júl. 10. 13:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

19. Én akarom mindennap, de csak a párommal.

Elképesztő, hogy gondolkodsz. Ezeket honnan szeded, a Blackpillt olvasgatod? (Sosem olvastam, csak sok Incel szerint ez valami szent írás a nőkről.)

2023. júl. 11. 01:07
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehát abból, hogy "a könyvekben" elég részletesen tudják leírni az ilyesmit, és a nők szeretik az ilyen könyveket, máris tudod, hogy minden nap, kivétel nélkül baszni akarunk??

(Az meg a másik, hogy a könyveket sem ezért szeretjük, hanem a történet miatt.. De hogyne, te elolvastál pár "női könyvet", és ebből már jobban érted a női nemet, mint mi saját magunkat)

2023. júl. 11. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!