Szoktatok félretenni valamennyi összeget a fizetésetetekből? kb hány %-át?
Figyelt kérdés
#Fizetés,megtakarítás
2023. júl. 6. 23:17
1/21 anonim válasza:
Ha épp nem vásárolgatok össze vissza cipőt, parfümöt, vagy cseszem el egyéb módon akkor szoktam.
2/21 A kérdező kommentje:
Én sok mindenre sajnálom költeni, tudom ez is gáz.
2023. júl. 6. 23:21
3/21 anonim válasza:
Hát mi az asszonnyal közös kasszán vagyunk, együtt nagyjából 660-720 körül van a bevételünk, plusz van ingatlanunk kiadva, abból jön 130, szóval összesen kb 800ezer körül van a havi bevételünk. Mondjuk ha párom megtolja a túlórát, meg a magánvállalkozása is dübörög, akkor akár 900-950ig is fölmegy.
Ebből az a cél, hogy 400at tegyünk félre ami nem mindig sikerül, de a 300-350 meg szkott lenni.
4/21 anonim válasza:
nem. még sosem sikerült semmit félretenni, mert olyankor mindig történik valami, amire muszáj elkölteni (pl. fogorvos), meg vagyunk átkozva.
5/21 anonim válasza:
Egy keveset, már ha marad valamennyi.
7/21 anonim válasza:
úgy 1300 €-t de ez a minimum vút má ennél jobb is
8/21 anonim válasza:
#4 Pacsi, mi is így vagyunk vele.Kitartást.♥️
9/21 anonim válasza:
Szukosen elek, igy a 50% at tudom felre rakni, hogy kesobb jobb legyen.
10/21 anonim válasza:
Amit félreteszünk télen, nyáron elverjük nyaralásra, ill. gyakran adódik valami váratlan költség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!