Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki szegény...

Hogy lehet valaki szegény létére boldog ember?

Figyelt kérdés

Ismerősöm hasonló csónakba evez mint én, családosok vagyunk mindketten, dolgozunk mint állat de nem igen látszódik meg a fizetésen magyarán hónapról élünk viszont ő ennek ellenére mindig boldognak látszik, jó persze mikor néha találkozunk ábrándozik mit szeretne elérni még az életbe stb de akkor teljesen nyugodt mindig mondja mennyire örül hogy van családja egy szerető felesége és hasonlók, én meg vele ellentétben szinte sík ideg vagyok állandóan hogy ugyan megtudok e adni mindent a családomnak, páromnak gyerekemnek ,kitudok e fizetni minden számlát, mi lesz velünk télen tudok e elegendő tüzelőt venni és hasonlók. Néha aludni se tudok nyugodtan ez miatt,

És nem tudom megérteni az ismerősömet hogy hasonló helyzetben van mint én de mégis teljesen kiegyensúlyozott és jókedvű mindig.

2023. júl. 6. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Nézzük fordítva. Te mivel vagy előrébb az idegeskedéssel? Valószínűleg semmivel. Annyit keresel amennyit, élsz ahogy. Ez független attól, hogy idegeskedsz-e rajta vagy sem.
2023. júl. 6. 20:27
 12/17 anonim ***** válasza:
63%
9-es becsvágy és egyszerűség - hiúságra és értelmetlen pazarlásra gondolsz?
2023. júl. 6. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg fontos, hogy ki milyen Háttérországból jön.
2023. júl. 6. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Megbecsüli amije van. :)
2023. júl. 6. 22:33
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

Őszintén?Sehogy!De nem is mondta senki, hogy azért élsz, hogy boldog legyél.Olyan egyébként nincs, hogy valaki állandóan boldog, max ha anyagozik, de józanul nem.

Azért csórón is lehet szökőévente elkapni egy-egy boldog pillanatot, de ez nyilván iszonyatosan ritka.Ha valaki jólétben él, annak sokkal több lehetősége van rá.

Én egyébként már hozzászoktam, hogy soha nem vagyok boldog, nekem nincsenek már érzéseim.Egy kiégett, kiüresedett váz vagyok.

2023. júl. 7. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
#15 Ja, ez lemaradt.Egyébként én is nagyon jó színész vagyok, mindig szórakoztatom az embereket, sosem beszélek a nyomorúságomról.Ettől függetlenül gyűlölök élni, az embereket sem szeretem.
2023. júl. 7. 01:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Paradoxnak hangzik, de minél jobban élünk, valójában annál rosszabbul élünk. Tudatalatt érzik már ezt a tömegek, hogy az a sok vacak, amivel elszigeteljük magunkat a tájtól egy lyukas garast nem fog érni. Hamarosan pofán fog vágni minket a valóság.
2023. júl. 7. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!