Tényleg drága dolog, hogy megengedem magamnak a napi 1 kávét a kávézókban?
Minden nap 1000 Forint körül iszom egy kávét egy kávézóban (mostmár kb a sima Latte, vagy Americano ekörül van).
A héten más szórakozásra nem költök, nem járok bulizni, nem veszek piát, nem megyek moziba, színházba, sehova.
Nincs műkörmöm, műszempillám, semmi ilyen.
Amikor mondtam a barátnőimnek, közölték, hogy nem lesz mindig ilyen jó dolgom, hogy naponta menjek kávézóba.
Engem ez lesokkolt. Ha valaki elmegy ISZOGATNI, simán ott hagy 7000 forintot. Szintúgy ha elmegy moziba vagy ilyesmi.
Most ez tényleg ilyen luxus életmód, hogy ezt megengedem magamnak?
Nekem általában ez a kikapcsolódás, ülök a kávézóban, és írom a plusz feladataimat, nézem az embereket, vagy csak hallgatom a zenét.
#11 mégis mi lenne ebben a sok ? Ember, 1 kávé naponta ?!
Ez szinte semmi.
Kérdező ha belefér anyagilag akkor vegyél meg bármit amit szeretnél és ne azzal foglalkozz mások mit gondolnak erről.
Nekik kellene gondolkozni, hogy ők miért nem tudják megvenni.
6# "tud költeni magára is és nem csak a létszükségre elegendő dolgokat veszi meg."
Ami létszükséglet azt már nem is magunkra költjük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!