Túl kicsi a melle, szakitsak?
Figyelt kérdés
Kábé 2 hete talalkozgatunk a csajjal és most éltünk elosszor nemi életet. Túl kicsi a melle ami a pusában nem lácott. Úgy érzem átverték ha ezt tudom nemkinlodok ennyit. Jogos ha szakitok ezmiatt?2023. júl. 5. 00:58
11/23 anonim válasza:
Mèg szerencse, hogy kamu kèrdès....
12/23 anonim válasza:
Szerintem ő előbb fog szakítani veled a mikropéniszed miatt
13/23 anonim válasza:
Pusában nem látszott. 😂🤦😂🤦 Troll kérdés nyilván, de legalább hűen tükrözi ennek a generációnak az értelmi színvonalát.
14/23 anonim válasza:
Ha ez full komoly kérdés, akkor hajrá szakíts vele.
A kis mell abszolút nem hátrány, és rengeteg nőt ismerek akinek kis melle van mégis gyönyörű. Nem ezen kéne hogy múljon a kapcsolat, és ez elég felszínes dolog. Viszont vannak olyan férfiak akik a nagy mellre buknak. Ergo sosem fogod igazán szeretni ezt a lányt mert mindig zavarni fog ez a dolog és nem fogsz tudni túllépni rajta.
15/23 anonim válasza:
"25vagyok bro de mindegy"
Inkább ne legyél rá büszke, hogy 25 éves korodban is egy 14 éves értelmi színvonalával rendelkezel
Szakíts vele, igen, nem érdemled meg szerencsétlent
16/23 anonim válasza:
A félreértések elkerülése végett ezt a barátnőt nem a mi ügynökségünktől rendelte a srác, mi garantáljuk a feltüntetett mellméretet, és az általunk kínált barátnők nem hordanak pushupos melltartót.
17/23 anonim válasza:
Testileg 25 éves vagy agyilag meg 12
18/23 anonim válasza:
Komolyan nem értem, az ilyen suttyúkkal hogy képesek egyesek lefeküldni?!
19/23 anonim válasza:
Figyelj, ha a barátnőd tizenéves, akkor ez még akár változhat is. Ennek ellenére, szerintem szakíts.
20/23 anonim válasza:
Szerintem senki nem kényszerít senkit,hogy olyan emberrel legyen együtt,aki nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!