Nőként áldás vagy átok, ha fiatalabbnak néznek?
ÁLDÁS!!
Most még nem látod ezt, de később már tudni is fogod. :)
Arcodtól függ, nem a testalkattól. Én mindig bögyös-faros voltam, és rólam sem hitték el soha, hogy annyi vagyok, amennyi. A rekordom eddig az, amikor 29 évesen néztek 18 alattinak.
Igazából nekem az a rossz benne, hogy nem élem meg azokat akkor, amikor meg kéne élni. Kimaradok abból, hogy 34 évesen úgy bánjanak velem, mint egy 34 évessel. Egy nő a lépcsőházban megfenyegetett, hogy beszél anyukámmal, mikor velem kéne konfrontálódnia.
Az a legjobb, ha mindenki annyinak néz ki, amennyi!
A kérdező esetében azért hátrányos, mert így gyakrabban környékezik meg tinik, mint érett, korban hozzá passzoló férfiak.
"Mert mikor 24-nek hisznek, de kiderül, hogy 34 vagyok, nem a kezemet kérik meg, hanem meglepődnek, és mennek tovább 24 évest keresni."
Ne hari, de az olyan férfiért nem is kár, aki pusztán csak az életkorod miatt nem vesz el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!