Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kérdésem első sorban csajokhoz...

Kérdésem első sorban csajokhoz szól,ti erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szóval,van egy csaj, ki tetszik.

De eleggé megváltozott,(házasok voltunk) én próbálok igazodni, de maradi vagyok szerintem.

Lényeg:

Miért jó, ha a bugyinak a "pántja" kilatszik a nadrágból? Mondván ő szerinte ezt így kell.

Miért jó ha kiteszi a feneke alját,mellét kb látni, vagy melltartó nélkül járkálni,pl: Tesco.

Vagy bugyi nélkül?!

Csak én érzem azt, hogy...

Vagy rosz a meglátasom?

Kaptam elég negatívat, kérlek ne itt..

Arra vagyok kíváncsi,hogy mit nem értek.

U.i: nincs párja, de ezt minek kell..

Nem tudom mit várok a hozzá szóloktól, talán olyan jellegű segítséget hölgyektől, ahol elmondják, hát fiam, te aztán le vagy maradva.

Csak egy kis magyarázatot kérek semmi mást,hátha tudok én is változni :(

2023. júl. 1. 21:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

18-as.

Vagy te vagy az asszony...

Viccet félre téve kb ezt érzem én is igazad van, tudom jól de mégsem tudom megtenni.

Ezek szerint én vagyok a búza,jó is olvasni még nem is.

Az a tény szomorít el, hogy az ő butasága miatt mentünk szét, ami kettőnkön múlott, és ez miatt a lányom szívja meg, ő nem lát,én sem őt nyilván nap mint nap, ő nől fel apa nelkül én megy lányom nélkül.

Egyszerűen nem tudom ezt meg ocsájta I magunknak, ég, ártatlan lélek szív a mi hülyesegeink miatt, és nem is az hogy apa anya üljünk le, beszeljük át, neeemm.

Menjünk külön, majd ezek..

Életemben egyetlen dolog van aminek örülök, a lányom.

De hogy ettől a nőtöl, még ha szeretem is azt nagyon sajnálom.

Kb annyi értelme van újra kezdenem az egészet mással, mint ennek a kerdésnek itt..

2023. júl. 1. 23:10
 22/25 A kérdező kommentje:

20-as.

Teljes mértékben igazad van, sajnos alá becsüli saját magát, bár nem értem miért jó, úgy biztosra menni ha mindent is megmutat.

Nyilván nem szó szerint értem, de én is férfi vagyok,megnézek egy csajt kinek mély a dekoltázsa,de ennek is vannak határai.

Van a természetes,mikor nem tudja hova tenni, vagy van az mikor rá nézel és látod hogy ez aztán direkt marketing.

Meg is van rólaa veleményem, ez kb az a téma, mikor a nök nem vesznek fel melltartót az utcára és bámulják a mellüket,de ők fel vannak háborodva rajta.

Hát mit vár az illető?

Ezért kétlem hogy valaki szerelmes lesz belé, hú de jó a cs.cs, josz randizni.

Én ezt isten bizony nem értem, annyira tele van a fejem, nem is tudom megfogalmazni, nyilván van valami ami miatt besokaltam..

Jó nagy csicska vagyok, tojnom kéne rá ezek szerint, utána +99 év kapcsolat.

Túl kedves vagyok, vagy az a baj hogy, létezem.

Te egy korrekt érthető választ adtál köszönöm.

2023. júl. 1. 23:26
 23/25 anonim ***** válasza:
43%

"Én sem tudom, de kb arra vagyok kíváncsi, hogy mivel elméletileg senkit nem akar, ez a viselkedés miért is jó?!"

Sose a szavait hidd el egy nőnek,mindig a tetteit nézd.

Lehet,hogy mégis akar valakit,akár csak lazább kapcsolatot.De lehet,csak szimplán jól esik neki a figyelem.De az se kizárt,hogy mindkettő a cél.

2023. júl. 2. 07:20
 24/25 anonim ***** válasza:
50%

#21: Hogy jött ide, hogy "búza" lennél?

"az ő butasága miatt mentünk szét, ami kettőnkön múlott" most akkor kinek a hibája? (Gondolom félredugott már)

Egyébként meg pontosan azt csinálod ennél a kérdésnél, amit írtam, picsogsz, mint egy kislány és nyagfogsz, sajnáltatod magad. Ez pillanatok alatt kiöli a vágyat a nőkből. Nem leszel a szemében férfi, viszont utána feléled benne a vágy, hogy márpedig őt kezelje nőként egy "igazi férfi". Rájön ez a fajta önértékelési problémakör, amit egy női válaszoló is említett a korábbi válaszokban és máris elindul az, amit most "k/rválkodásnak" gondolsz, csak nem mered nevén nevezni.

#14,18

2023. júl. 2. 08:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem a hozzászólásaidból az jött le, hogy mindenért a nőt hibáztatod, próbálod rákenni a rossz dolgokat, és közben picsogsz. Legyél tökös, és ha még érzed, hogy van valami köztetek, akkor üljetek le és beszéljétek meg. Egyébként a bugyipántos dolog most kezd divatba jönni.
2023. júl. 2. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!