Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Németek tényleg ennyire tiszták?

Németek tényleg ennyire tiszták?

Figyelt kérdés

Nekem egyik idős ismerősöm, és a gyerekei kint élnek Németországban, német párjuk van ott vannak kint a gyerekeik is.

Egy híres takarítóbrigádot rendelt, és napokig takarítják a házukat, mert jönnek vendégségbe, azt mondta a németek olyan tiszták, hogy enni lehet náluk a padlón, meg naponta többször fürdenek, nagyon ápoltak.

2023. júl. 1. 11:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem :D

Átlagos fizetés az ennek a fele, fürdés leginkább háromnaponta, egy Magyarországi műtő tisztaságát pedig egy Svéd hulladékudvar is felül tudja múlni.

2023. júl. 4. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, akkor neked nem sok fogalmad van a németekről..
2023. júl. 4. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

Igazad van kérdező! Ráadásul a boltokban minden fele annyiba kerül, mint Magyarországon.

Szerintem ki kellene költöznöd

2023. júl. 6. 07:05
 14/17 anonim ***** válasza:
33%
#10 én egyetértek veled, vicces hogy pont a putris, elhízott, igénytelen magyarok kritizálják a németeket xD Ott bármelyik utcán végigmegyek egy kisvárosban (ami nem bevándoroló fertőzött), olyan gondozott, rendezett, művészi kerteket látok, sehol egy omló vakolat, itt minden második kertben térdig érő dzsumbuj van, semmi rendezettség, össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Az meg, hogy ki büdös meg ki nem, egy külföldi Pesten élő ismerősömnek mindig forog a gyomra a tömegközlekedésen, olyan büdösnek találja az itteni embereket. Szóval a németek semmivel sem kevésbé tiszták, mint a magyarok. Én éltem is Németországban, van sok német ismerősöm is.
2023. júl. 6. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
Bent lakott a kutya!!! Ez hungarikum, hogy a kutyat kib@sszak, es amugy is riaszto helyett van.
2023. júl. 6. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

Muszàj volt ezt a kérdést kétszer kiírnod?

9 éve Németo-ban élek.

Nagyon egyszerû: van ilyen is, olyan is.

Anyagi helyzettel, iskolázottsággal általában arànyos a tisztaság, rendezettség.

Erre magadtól is rájöhetsz.

Általában rendezettek, viszonylag tiszták a lakásaik.

A magyarok azért nem éppen a nagy precizitásukról, rendszeretetükrõl híresek. Szóval nem nagyon nehéz õket felülmúlni.

Általában tágasabbak a lakótereik a magyarokénál. Nagyon sok ember otthonában jártam munkám során.

Nem ritka, hogy egyetlen fõ 100-120 négyzetméteren lakik és elég szépen.

Voltak kevésbé jól szituált családok is. Ahol azonnal szóltak, a fehér zoknim koszos lesz. 5 percet töltöttem a házban, és elég feketék lettek :)

Amit írsz, nem igaz a nagy többségre.

Nem mondhatod, hogy „mind“ ilyen meg olyan. A többség tutira nem rendel brigádot takarítani.

Többség tiszta, de valóban spórolósak. Naponta többször, és hosszan biztos nem tusolnak nagyon sokan.

Szaga azért csak keveseknek van, de rajtuk látni, hogy nem a társadalom krémje. :)

Tehát a tisztàlkodás megvan, de nagyon túlzásba nem viszik.

14-esnek igaza van. A magyaroknàl igenis ápoltabbak, jobban néznek ki, jobb a fogazatuk (elrettentõ az átlag magyarnak!), jobban öltözöttek, kevésbé kövérek - nagy általánosságban!

Persze van még mit fejlõdni.

De tényleg vicces, amikor itt a harmadannyiból élõ, sajnos lepukkant magyarok ítélkeznek egy egész nép felett, csak mert láttak 1-2 keletnémetet.

:)

2023. júl. 7. 00:22
 17/17 anonim ***** válasza:
55%

És nem, nem keres az átlag 4-5000 nettót!

Azt a felsõ 5% kapja, elárulom neked.

A bruttó átlag most 4200€ körül mozog.

Több adóosztály létezik.

Ebbõl legfeljebb 3000€ netto marad.

Nagyon sokan ennél jóval kevesebbet keresnek!

Keleti tartomànyok, nõk különösen.

Pl. call center munkakörbe keresnek éppen, olvastam. A bér kb. nettó 1900€-ra jön ki.

Legjobb lenne, ha neten informálódnál és rákeresnél ilyen kérdések elõtt.

2023. júl. 7. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!