Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történt Veletek?

Mi történt Veletek?

Figyelt kérdés

Úgy 10 évvel ezelőtt jártam itt utoljára 'gyakorikerdesek.hu), akkor az emberek döntő többsége rendes segítőkész válaszokat adtak a kérdezőnek, hiszen ennek az oldalnak pont az volt a lényege, hogy itt fel lehetett tenni azokat a kérdéseket, amiket amúgy nem mersz.

Évek óta külföldön dolgozom, lakom, így nem igazán tudom milyen a közhangulat, de ha abból indulok ki, hogy itt néhányan milyen alpári, bunkó stílusban válaszolnak, le vagyok döbbenve.

Kicsit elgondolkodhatna néhányotok, hogy inkább segítsünk egymásnak, próbáljunk picit előre haladni, ne az legyen a lényeg, hogy egymást visszahúzzuk.

2023. jún. 29. 16:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#7 és #8

Nem képzelem magam tökéletesnek, nem is írtam ilyet, de még csak azt sem gondoltam, hogy ennek a kérdésnek a kiírása után hopp mindenki észhez tér és rendes ember lesz, nyilván nem vagyok sem naív, sem hülye.

A kérdés hirtelen feldultságból ered..

Ahogy írtam, évek óta külföldön élek és kint messze nem tapasztalom ezt az egymást lehúzzuk, nem örülünk a másik sikerének, illetve kint tényleg megy a "ha tudok segítek, ahogy tudok" mentalitás.

Őszintén szólva, inkább csak bízom benne, hogy amikor hazaköltözöm nem lesz szerencsém az ilyenkhez személyesen, bízom benne, hogy mindenki purge-ként fogja fel az internetet, itt kiéli magát, aztán a hétköznapokban közelít a normálishoz.

De ja, lehet álomvilágban élek, de tudod mit, nincs ezzel baj, amíg másnak nem ártok.

2023. jún. 30. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek elhülyítése a videó terjedésével kezdődött. És sajnos, a korábban ajnározott nyugatról szinte csak az idiotizmus áramlik, ami ellen nehéz küzdeni...
2023. júl. 1. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!