Ezt egyesek komolyan viccesnek találják?
Hogy szándékosan úgy ír valaki, mint egy értelmi fogyatékos?
Én semmi vicceset nem látok benne, szerintem ez inkább szánalmas, hogy valaki direkt játsza a debilt.
Sziasztok, mesterdiplomás fiatal vagyok, most futok neki a doktorinak, mindkét diplomámat két különböző külföldi egyetemen végeztem (mindkettő benne van a top 150-ben a világranglistán), gazdag családban nőttem fel, és szerintem vicces ez a fajta humor. :))
Szálljatok le a magas lóról. Mindenkinek más a humora, semmi köze ahhoz, "suttyóproli"-e az illető vagy nem.
Hahaha, ez a Vagvölgyi Noemi fb-oldaláról van!
Én is követem, meg rajtam kívül még 200 ezer ember, de tudom, mindenki debil, csak a kérdező helikopter :D
Ja, és a poénoknak semmi köze a helyesíráshoz, de úgy látszik az itt fikázó MTA-tagoknak ezt nem sikerült megfejteniük :D
Nademost nemértömakiszerint ez nemvicces mér néz meg belöle negyvenet?
A Beavis and Butthead vicces? Hehe.. hehe...
Humor sokféle van, mindenki megtalálja a neki valót. Van, akinek a tortadobálás jön be (és lehet akár egyetemi végzettsége is), van, aki meg az angol humort kedveli.
Azt kell nézni, ami tetszik, nem azt, ami nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!