Van olyan, aki nem tartja viccesnek a Mr. Bean jellegű embereket?
Figyelt kérdés
2023. jan. 18. 12:55
1/10 anonim válasza:
Vannak, persze. Mindenkinek más a humora.
2/10 anonim válasza:
Persze, vannak. Mindenki más, más érzelmi tartalékkal, ingerküszöbbel.
3/10 Metionin válasza:
Nekem valamiért herótom van Mr. Bean-től :D
4/10 anonim válasza:
A filmeken jól szórakoztam, de ha a valóságban találkoznék egy ilyen emberrel, szerintem nekem is herótom lenne tőle
Egyébként igen, nem midnenkinek van hasonló humora
5/10 anonim válasza:
A Mr. Bean filmeket, sorozatot szerettem, némelyiket kifejezetten viccesnek is találtam, azonban, ha a való életben lenne dolgom egy ilyen emberrel, nekem sem tetszene különösebben.
6/10 anonim válasza:
Jelen. Valami szégyen jellegű dolgot éreztem mindig, mikor Mr Bean-t nézettek velem. Kellemetlennek tartottam az egészet.
Viszont más dolgokat szerencsére viccesnek tartok, úgyhogy tudok én is szórakozni. Aztán van, hogy a kedvenc humoristámat, vicces jelenetem, akármim megmutatom egy havernak, és ő mondja rá azt, hogy hát ez inkább kellemetlen volt.
7/10 anonim válasza:
Jelen. Kiskoromban is kétkedve fogadtam, nem minden esetlensége volt poén. Így ha a való életben is játszódna valaki egy ilyen szituban, azt sem tartanám nagy poénnak.
8/10 anonim válasza:
Én nem tartom viccesnek kicsit se,de számomra a Bud Spencer filmek se viccesek,figyelmet lekötőek sőt már idegesítőek.
10/10 anonim válasza:
Én soha nem tartottam viccesnek Mr. Bean-t, iszonyatosan idegesített, de nem zavar, ha más szereti, csak ne akarja rám erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!