A Covid óta másnak is egy, vagy több családtagja, ismerőse meghülyült, netán mentális beteg lett?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 14:58
21/33 anonim válasza:
Csak gondoltam, megosztom veled, mi autókról álmodoztunk, te intellektualitásról, neked abból nem jutott.
22/33 anonim válasza:
P.S.: Azt látom, 7-esnek 0 %-a van, akinek tulajdonképpen beszóltam. Akkor miről is beszélünk?
Egyébként sosem érdekeltek a %-ok itt.
23/33 anonim válasza:
21: jól van, persze, értem, nehéz a sorsod. De azért egy % triggerelt annyira, hogy töröltetted 😆
25/33 anonim válasza:
22: nem csodálkozom, hogy a lepontozó csőcselék a csapatod.
26/33 anonim válasza:
Még mindig egy szót sem értek. Nincs csapatom. És még mindig nem tudom mit szeretnél mondani, vagy bizonyítani.
27/33 anonim válasza:
Bocs, de biztos nagyon érdekes ember vagy meg minden a saját miliődben, de sajnos -yawn-meguntalak.
28/33 anonim válasza:
Dito. Látom a sületlenség kifogyott, értelmes meg nincs a tarsolyban.
Vagy csak menni kell fogat mosni? :D
Nem baj, már úgysem akartalak válaszra méltatni.
29/33 anonim válasza:
28: ennyi troll offolás éppen elég volt a részedről, azt hiszem. Saját magad elismered, hogy békekötsz válaszadókba. A 7-esbe pl. Úgyhogy távozz troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!