A Covid óta másnak is egy, vagy több családtagja, ismerőse meghülyült, netán mentális beteg lett?
10, hogy erre nem gondoltam eddig. :DDD
Hisz majdnem mindere a természetes eloszlás a jellemző. Nóbeldíjat neked. :)))
Nagyon szépen köszönöm a RENDKÍVÜL(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hasznos személyes beszámolót a fórumtársaktól, az ilyen MINDIG az érvelés netovábbja. Bszni mindenre és mindenkire, bszni azokra a szakértőkre akik ezernyi esetet láttak, es akik mái napig nyomon követik a vírust, és a hosszútávú szövődményeit! Kukába a véleményükkel, hiszen norbika elmondta az ő saját kis személyes véleményét.
És oké, lehet hogy igazatok van: igazából a WHO, és a nyugati világ kormányai a globális elit kezében vannak, és a covid-összeesküvés csak arra szolgált hogy a félelemkeltés útján a fehér európai embereket be tudják oltani a halál vakcinákkal (az oltot birkák az elmúlt években szinte mind halálosan megbetegedtek és meghaltak, de a globális elit természetesen eltuntetett minden létező dokumentációz erről!!)
A harmadik szemem kinyílt, kitortem a mátrixból;;; tud valaki egy jó kis holisztikus facebook csoportot ahol további megbízható híreket olvashatok arról, hogy hogy verik át a kormányok és a WHO az embereket??
Ugye mondtam, hogy jön a konteó-papagájkommandó.
Az azért megvan, hogy most írtak alá a németek olyan dolgokat, hogy Plándémia esetén a WHO a kormányok felett áll tulajdonképpen?
12: Akkor te ezek szerint a harang "bal" felén vagy, ha jól sejtem.
Eddig őszintén jópofának tartottalak...
... most máér csak jól pofán kéne vágni. :DDD
Tényleg nem az eszedért fognak ellponi. Nem tudom mit szeretnél mondani a százalékjellel, de nem is nagyon érdekel.
A kocsmában a pajtásaid biztos értik a zagyvaságaidat.
20: szomorú kis élettörténeted van a telepen, de sajnos mára se jutottál tovább ennél szintnél: "most máér csak jól pofán kéne vágni", ami érthető.
De ha lehet, most már csak akkor zavarkodj, te ronaldínyó a telepről, ha megértetted legalább legalább a szazalékjelet. Addig még okossabbra meg bátrabbra iszod magad úgyis. Win-win szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!