Hogyan élhetnék legalább fele annyira jó életet, mint amit mutat?
1. lépés: legyél gazdag
2. lépés: lásd előző pont
Nem bírom a hapsit, rettentően irritál, ahogy beszél, de ha jól tudom, főként az utazós videói által lett népszerű. Ha van jónéhány millád utazgatásra, tudsz értelmesen beszélni a látnivalókról, közepesen bevállalós vagy és nem vagy lusta utánanézni a dolgoknak, akkor nem okozhat gondot utána csinálni. Csak ne hadarj, légyszi. :D
Hát azért ha megnézed a cuccait rájöhetsz, hogy neki azért van pénze rendesen. Ha jól tudom két elektromos autója van, ami önmagában annyiba kerül mint a te lakhelyed:D És persze sok tech cuccot szponzoráción kereszütl kap meg, de sokat saját pénzből vesz.
Szóval igazából mi kell ehhez az élethez? Pénz.
Igen, a csávó amúgy egész értelmes és meg tudja találni az érdekes pontokat egy-egy dologban, szóval ehhez nem árt egy nyitottság a világra, tájékozottság, tanulókészség. Deee szerintem a videóiból áradó jó életérzés elsősorban a minőségi tárgyakkal töltött környezetnek köszönhető, ami elsősorban pénzkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!