Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy élhetnék lassabban?

Hogy élhetnék lassabban?

Figyelt kérdés
Annyira bosszantó, hogy minden egy rohanás az életben és ugy érzem ha nem igy teszem akkor lemaradok, hisz akkor kilógok a társadalomból. ÉS ha nem nem teszek igy attol még mások igen és én maradok le mindenről. Borzasztó egy érzés. Ti nem érzitej, hogy túl gyorsan éltek?
2021. nov. 2. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, erre kb annyit kapsz legjobb esetbe, hogy abból szerezz pénzt amit szeretsz, meg lusta vagy te bajod, más válasz nem nagyon lesz.
2021. nov. 2. 18:50
 2/8 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem lustaság. Meg szeretem amit csinálok. Mondhatni megvan mindenem ami kell. Nem is rossz a fizum sem igy épitoipari szakmunkaskent. De még is bosszantó maga az "élet".
2021. nov. 2. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkaptam, ha hülye vagyok ne tanuljak tovább, de egyszerűen nem érti meg senki hogy 4 óra tanulással hatékonyabb vagyok, 8 óra suli+tanuljál otthon meg végezd el a gyakorlatodat is épp elmével nem bírom, ennyi, nem 1 dologra akarom feltenni az életemet úgy hogy még szarul is legyek és ne tudjak 100% ot nyújtani, de erre annyi választ kapsz neked ez sok, csoda hogy leérettségiztél, lusta vagy.. de még portfóliót is írjál mert manapság már mér ne szopassunk ezzel is.
2021. nov. 2. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 minden 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 szó 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 előtt 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 számolj 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 el 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 tízig :)))
2021. nov. 2. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A nyugat betegsége a stressz és a pörgés
2021. nov. 2. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Ne menj olyan sok helyre. Hova rohangálsz annyit egyébként?

Ha rám is kíváncsi vagy, én nem, nem is tudnék úgy élni, eléggé nyugodt (valljuk be: lusta) típus vagyok...

2021. nov. 2. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mindig kilógtam a sorból, és még büszke is vagyok rá. Arra koncentrálok, ami nekem fontos, ami nekem értékes, és ami valóban értékes. Nem érdekel a divat, a pénz, a hajszolás. Olyan emberekkel veszem körbe magam, akik elfogadnak ilyennek, és még szeretnek is.
2021. nov. 2. 19:35
 8/8 anonim válasza:
Függeszd fel a facebookod és a közösségi médiát aztán vegyél elő egy könyvet. Ezt ismételd kúra szerűen heti 3x. Nekem segített😋
2021. nov. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!