Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem marad meg egy...

Miért nem marad meg egy munkahelyen a cigány ?

Figyelt kérdés

Volt egy-kettő a munkahelyen ahol Én is dolgozom,de pár hétnél tovább egyik sem maradt.

Az összes egészségi problémákra hivatkozik,mikor valaki a munka felől érdeklődik náluk.

Ahogy figyelgetem sokkal jobban elvannak vasazgatva,plazmát adva,lomizva, bevállalósabb akár illegális tevékenységet végezve,ám elenyészően kevés aki tényleg kiemelkedőt tud alkoti bármilyeb szakmában .

2023. jún. 27. 05:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Van egy cigány ismerősöm. Buszsofőr, mellette beugrós kamionsofőr amikor nem buszozik. Illetve egy étteremben leszedő pincér. Van ilyen is! Ahogy magyarban is van link, akinek büdös a munka.
2023. jún. 27. 06:10
 2/16 A kérdező kommentje:

Abszolút! Magyarban is láttam ilyet, sôt!

Viszont valljuk be, bármennyire is kedves a szemnek,hogy ilyen is van, a nagy százalékuk nem ilyen.

2023. jún. 27. 06:13
 3/16 anonim ***** válasza:
31%

"Volt egy-kettő a munkahelyen ahol Én is dolgozom,de pár hétnél tovább egyik sem maradt.'

. Nem tudom, mi a nevetségesebb: az, hogy max két ember alapján általánosítasz, vagy hogy még azt sem tudod eldönteni, egy volt vagy kettő. :D

Aki nekem volt kollégám, az sokáig megmaradt.

2023. jún. 27. 06:43
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Feleségem munkahelyének a központja Budapesten van, ő ott dolgozik, egy vidéki városban van a gyáruk. Az ottani melósok kb. harmada cigány, és bár a rossz bérek miatt magas a fluktuáció, és sokan mozognak ez meg egy másik gyár között, egyáltalán nem jellemző ez jobban a cigányokra, és nem is egy-két hétről van szó, hanem kb. másfél évig van egy-egy ember a cégnél.
2023. jún. 27. 06:47
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

#1 hihetőbb történettel állj elő.

A lehetséges vezetési idő, kötelező pihenő idő miatt a gépkocsivezetők a legritkább esetben tudnak másik gkvez állást vallani. A többi rendben

2023. jún. 27. 06:48
 6/16 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként az ismerősi körömben egy ember van, akire igaz, amit írtál, 1 hónapnál többet még nem maradt meg egy munkahelyen, mindig mindennel baja van, na ő nem csak hogy nem cigány, de nagyon hangosan cigányozó rasszista.
2023. jún. 27. 06:48
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Milyen munkáról van szó? Gyári munka, fizikai munka?

Én hófehér magyar vagyok, de én se csinálnám 1 hónaptól tovább. Nem fizetik meg eléggé. Lomizással, méh telepezéssel, mi egyebekkel is meg lehet annyit keresni..és mégse rohadnak bele a munkába. Nem ordibál velük egy f4sszopó alulképzett főnök aki rokoni alapon van ott. Akkor mennek el wcre amikor akarnak. Stb stb.

2023. jún. 27. 07:02
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Há'mer hájcsá a vére, tezsvírem, azé!
2023. jún. 27. 07:08
 9/16 anonim ***** válasza:
17%
#6 szóval hazugnak titulálsz! Képzeld el hogy buszsofőrként nem mindennap dolgozik. Ráadásul bőven van pihenő ideje. Szóval igen, megtudja csinálni. Szerinted kockáztatna milliós büntetést?
2023. jún. 27. 07:24
 10/16 NTBS ***** válasza:
68%
Nem szeretnek dolgozni.
2023. jún. 27. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!