Lelkiismeret furdalas?
Volt egy fiatal holgy, zenet hallgattam, de lattam hogy integet. Babakocsival volt.
Kerdezte hol a lift, mondtam neki hogy hat sajnos font.
De nem segitettem neki a babakocsival, mert volt mozgolepcso, nem tudom az segit neki? Fel tudja vinni? Mert akkor a lifthez is eljut.
Aztan lattam hogy razza a fejet amikor mondtam hogy a lift fent van.
De volt mozgolepcso, en nem tudtam hogy azzal fel lehet vinni a babakocsit vagy sem. Belegondolva lefele lehet nehez, mert tartani kell, de felfele a babakocsi nagy sulya elol van, marmint a lepcson - mozgolepcson neki csak a konyebb reszt kell tartania.
Vagy nem tudom az is nehez?
Masreszt feltem, hogy meglatja a vagasaimat mert vagdosom magam. Ha feljon a pulcsi rolam lehet megijed.
Vagy lehet aludt a baba es ha rossz pozicioban van akkor felkel es azt nem szeretne?
Nem sajnaltatni akarom magam csak ezeket nem tudom. Plusz mentalis betegsegeim vannak, mar 5x probaltam megolni magam meg ilyenek.
Huzzatok le emiatt, de tenyleg nem tudtam hogy mit tegyek ezert elkoszontem es tovabbmentem, o meg ott allt.
De lehet vart a parjara? Vagy valaki akire segit majd neki? Vagy tovabb akart menni metroval? Vagy mi?
Fszom nem akartam ilyen lenni akkora egy szar vagyok megkerdezhettem volna de nem bmeg egy kcsog szorongasos szarnak kell lennem aki nem mer emberekkel kommunikalni, hulye szrdarab.
Ezert van a fulemben bmeg az a rohadt fulhallgato hogy ne szoljanak hozzam. Mindig. MINDIG lehuzok valakit ha massal kommunikalok.
A jo budos pcsaba mar velem de tenyleg, hivjatok mindennek, megerdemlem, miert nem kerdeztem hogy segithetek-e? MIERT? MIERT KELL ILYENNEK LENNEM?
Egy kva anyukarol van szo meg a babajarol olyan cseszett nehez lett volna ezt a kerdest feltenni?
Itt vagyok hajnali 2kor fel 3kor es ezen agyalok hogy miert miert miert vagyok ilyen. Nem akarok senkivel beszelni, hagyjanak beken, olyan vagyok mint a lepra, a pestis, az ebola, egy rak vagyok egy fertozo szar rak hagyjon mindenki beken en nem letezem, nem is fogok.
jo ejszakat erezze mindenki jol magat.
Kérdező: nagyon jó lenne ha ezt a rendkívül nagy önutálatot meg tudnád oldani, pszichológussal.
A babakocsis hölgy történetét is arra használod fel, hogy önmagadat hergelve gyűlölhesd sajátmagadat...
Ha nem szereted, tiszteled önmagad, a világban is ezt fogod látni, esetleg olyan embereket fogsz ki, akik ezt így-úgy visszatükrözik (önbeteljesítő jóslat). Ezért kellene megoldani.
1 es 2
5 pszichologus, 6 pszichiater, 2 korhaz zart es nyilt osztaly. Nem tudok tobbet irni, sajnalom.
3
Nem akarom magam sajnaltatni, de ott volt egy mozgolepcso, es mondtam neki. MONDTAM NEKI HOGY HOL VAN A LIFT. MONDTAM. SZO SZERINT "Hat a lift font van".
4
Nem mindig, sokszor kell segitseg nekik. Nem tudom hogy most kellett az enyem vagy sem. De akkor miert allt ott? Miert razta a fejet?
Es oszinten nem vagyok egy apolt kinezetu ember. Gondor, zsido szeru szakall, fodrasz-apolatlan haj es fulessel hallgattam zenet hogy kizarjam a kulvilagot. 5 MILLARD EMBER MENT EL MELLETTEM. MIERT ENGEM KELLETT MEGKERNI?
Ott voltak APOLT. HELYES. IGENYES. RENGETEG mas 190 cm, 180 cm pasik. En alacsonyabb vagyok. Miert engem kell megkerni????????? MI A HULYE LFASZ ISTEN PCSAJAERT? FUL. HALL. GA. TO. MIERT ENGEM?
Egesz este ezen porogtem hogy hogyan tudtam volna ezt megoldani. Tanulasgot adni.
Megmutattam volna aneki a bal felkarom ami tele van voros vagassal.
Es mondtam volna neki, hogy nagyon kerem hogy vigyazzon a gyerekere amikor felno.
Nem ritka az amit en csinalok magammal (Magyarorszagon), es ami itt van a fejben, a szivemben, es az erzeseimben azok a jovoben a gyerekeiben is benne lehetnek.
Ezt azert, hogy komolyabban vegye nevelesnel a lelki problemakat es odafigyeljen a jelekre.
A jobb kezemmel kezet raztam volna vele hosszan, ha o is nyujtja, mondva hogy "ne aggodjon ez az oldal tiszta" es elmentem volna.
Mert erre FIX hogy emlekezni fog amikor a gyerekere nez.
Arra, hogy volt egy ilyen fiatal 20-as srac aki brutal tele volt sebekkel es amit mondott, a lenyeget.
Egy tanusagos traumabol levont kovetkeztetes szerintem nagyon sok segitseget, tanacsot tud nyujtani.
Legyen rossz a velemenyem, legyen szar, legyen kegyetlen, legyen bzi, legyen fideszes vagy gyurcsanyos, nem erdekel.
JOVA AKAROM TENNI, olyan KVA nagy bunbanat van bennem belevagnam a kezem az ablakba es vegighuznam lefele.
Azonnal vagni akartam hajnalban. De nem tudtam. Ez egy sterilitas-lelki felkeszules nekem, en ritualenak nevezem, nem a vagas ami sovargast okoz elsosorban, az masodsorban tortenik amikor mar tudom hogy kezdhetem.
Ha valaki latta a Dexter (nem a rajzfilm) sorozatot, akkor valami hasonlo amikor bunos embereket ol meg akiket valamiert a birosag elengedett, pl akik megeroszakolnak noket, babakat nyirnak ki meg ilyenek.
Nekem is hasonlo a ritualem. Elokeszulni sterilitas, megvenni a tapaszokat, kezfertotlenites egy nagyon hatekony sebeszeti fertotlenitovel, korom alatt is nagyon alapos kezmosas.
Ha minden kesz, akkor alig varom hogy elkezdjem. Egyre intenzivebb. Hajnalban vagtam volna de a korulmenyek nem voltak adottak. Es a vagas sovargas olyan eros volt. De nem volt polyam.
Azzal szoritom el az also reszet a karomnak es lefele iranyitom a karom hogy ne a foldre menjen a ver.
Aztan jon a vege - amikor verhiany van, elfaradok, lenyugszok.
De nincs vege. fel kell takaritani. Megint fertotleniteni, elrakni a cuccokat, elrejteni oket, meg a sebeket.
Ez kb. 1.5 - 2 ora az egesz. De lehet tobb is ha veletlen hibazok pl. ruhara megy a ver, szonyegre, parkettara. Plusz munkak - es ilyenkor mar faradt vagyok, aludnek, pihennek.
De alig birtam ki. Ezert irdatlan mennyisegu altatot vettem be. Es elaludtam.
De meg mindig bennem van, hogy szegeny holgyon es a gyereken segithettem volna, annak ellenere, hogy nem tudtam a korulmenyeket. Annyit gondolkodtam, annyit. annyit es annyit.
Mozgolepcso... mondtam hol a lift... felmentem megnezni hogy biztosra menjek es ott volt... megneztem mukodik-e - mukodott.
Kerlek szepen konyorgom tenyleg. Egy mozgolepcson fel lehet vinni egy kisbabat babakocsival egy ~160cm-es picit vekonyabb nonek felfele iranyba vagy remenytelen??
Az igazat es oszintet mondjatok konyorgok nektek. Konyorgok legyszives.
Ne nyugtassatok kerlek, bar ismerve a gyakorit, nem igazan az utobbirol hiresek.
Nagyjabol emlekszem milyen szeles volt es hosszu a babakocsi. Visszamegyek es felmerem hogy fel tudta-e tolni.
Megneztem es a babakocsi is szerintem befert volna a liftbe. Hiszen azert is csinaltak ilyen esetekre is nem???
De a kerdesem amiert konyorgok: Egy ilyen leirassal rendelkezo holgy, fel tudta volna tolni konnyeden - kisebb erofeszitessel atloban kb. 40 - 50 fokos szogben levo mozgolepcsot?
De ezen gondolkodtam meg.
Ha segitseg kellett volna neki, hogy felvigye a babakocsit. Akkor arra kert volna meg nem? Nem pedig a liftet hogy hol van nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!