Alkoholizmus miért olyan nagy bűn? Leszeretném tenni az alkoholt eddig inkább kevesebb sikerrel.
10.
Nem vettem igénybe külső segítséget, annál jobban szégyelltem magam.
De ha önerőből nem ment volna, biztos, hogy orvoshoz fordulok.
9
Apum ilyen sajnos.
Most 24-48-ban van, de úgy képzelem, hogy hazaesik kora reggel, alszik délig, issza a söröket estig, a kövi napján egész nap issza őket.
Amikor hétköznap dolgozott, saját bevallása szerint este 1-2-3 sör, hétvégén egész nap sör.
Mellette lakásban láncdohányzás.
Ha a nemdohányzón keresztül viszi a huzat a füstöt, őt nem érdekli.
Bár változna ő is.
Amúgy az étkezése jelenleg nem olyan rossz.
Őszintén gratulálok, nem kis teljesítmény!
Minden jót neked, a további életedben!
Igazán korrekt tőled, nagyon köszönöm!
15.
Lassan 2 éve...
Nehéz megmondani mi vett rá. Az utolsó fél évben egyre többet foglalkoztatott a téma, majd szépen lassan átkapcsolt az agyam abból az állapotból, hogy "napi 4-5 sör az semmi” abba, hogy valójába totál egészségtelen a viszonyom az alkohollal, és ez csak rosszabb lesz, ha nem változtatok. Így indult...
Mivel a cigivel együtt tettem le, annak az elvonása dominánsabb volt az első hetekben, mint az alkoholé. Aztán 2-3 hónap múlva jött az igazi kijózanító pofon, amikor szembesültem vele, hogy mekkora marha voltam, hogy ennyi időt, pénzt, energiát, agysejtet... pazaroltam erre az életvitelre, ami csak megrekesztett. Ezt a részét sokkal nehezebb volt feldolgozni, mint az alkohol iránti konkrét kattogást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!