A vendéglátósoknál napi szintű az alkoholizmus,egyéjszakás,laza kapcsolat, és társai?
Covidig dolgoztam Magyarországon vendéglátásban. Mi ittunk (is). Annyit ittunk műszakban, hogy még pöpecen el tudjuk látni a dolgunkat. A szakácsok kicsit többet ihattak, mint én, a mosogató lehetett seggrészeg, én viszont vendégeket szolgáltam ki, nekem max. egy ital, aztán talán kát-három óra múlva még egy. Egyébként így sokkal kedvesebb voltam, sokkal jobban kezeltem pl. a vendgektől a szexuális zaklatást, vagy azt, mikor olyan dolgok miatt pampogtak, ami felett nincs kontrollunk (pl. túl lassan kapták meg azt a kaját, amire felhívtam a figyelmüket, hogy 35 perc alatt készül el, de 10 perc után már vernyogtak, hogy ők éhesek).
Munka után meg ment az ereszd el a hajam, ha épp stresszes napunk volt.
Nálunk mondjuk drogok annyira nem játszottak, csak fű leginkább, pár szakács spurizott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!