Egy évben mennyit költötök ruhára?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 16:33
11/19 anonim válasza:
Havonta 50-60 körül. De főként a fehérneműre megy el, abból csak olyat hordok, ami olyan, mint az új, vagy új. Télen több megy el, amikor egy normális kabát 40-nél kezdődik.
12/19 anonim válasza:
#11 Miss P*csa megérkezett. :)
13/19 anonim válasza:
Ez vicces, mert 40 múltam. Magamnak keresem rá, egyszerűen mindig olyan fehérneműben szeretek lenni, ami nem bolyhos, nem megnyúlt, nem fakó, stb. Ez szimpla igényesség amúgy.
14/19 anonim válasza:
Elmúltam 40, beállt a ruhaméretem és stabil ruhatáram van. Amíg ez nem állt össze, addig sem tudom per évben mérni, hanem úgy, hogy fehérneműre ennyi, irodai viseletre ennyi, szabadidős viseletre ennyi.
15/19 anonim válasza:
Volt már olyan hogy 8-10 millió amikor a férjem még elvitt néhány jobb shopping útra. De utóbbi 1-2 évben nem költöttem 3 milliónál többet. Volt hogy régebbi designer táskámat adtam el és abból fedeztem a vásárlást.
16/19 anonim válasza:
Ötvenezer talán?
#13 szerintem nem a selyembugyogóiddal van problémája #11-nek, hanem hogy havi 50-et költesz csak ruhaneműre
17/19 anonim válasza:
16
Nem nagy összeg, lézervágott bugyikat hordok, darabja 4-6000 közt van, abból havi 5-6-ot biztos veszek, melltartót 2-3 havonta, mivel naponta mosom (sok nő hetente mossa, de ha szerintetek az oké, azért is biztos én vagyok hibás) és abból darabja minimum 20, extra méretem van. Harisnya is havi 6-8 minimum, darabja 1500, szóval ja, ez ennyi. Minden hónapban veszek vmi mást is, póló, naci, szoknya, ruha, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!