Mennyi pénzt költötök havonta/évente ezekre?
Arra lennék kíváncsi, hogy ti mennyi pénzt költötök ételre-italra havonta, illetve a másik dolog amire kíváncsi lennék, hogy a háztartási dolgokra mennyi megy el egy évben nektek körülbelül, illetve a tisztálkodási/kozmetikai szerekre.
Általában én a háztartási és tisztálkodási/kozmetikai szereket év elején jó nagy mennyiségben bevásorolok belőlük, ami kb. nekem fél évig elegendő, így nagyjából tudom hogy mennyire jön ki. Ide tartoznak a tusfurdők, szappanok, samponok, fogkrémek, mosószerek, öblítők, vízkőoldók, wc-tisztítók, wc-papír, papírzsebkendő stb.
Nekem/Példa:
-Étkezésre havi 60.000 Ft-ot költök.
-Tisztálkodási/kozmetika és háztartási dolgokra egész évben kb. 120.000 Ft megy el (férfiként)
(ezt így a jelenlegi árakkal kalkuláltam, és van egy listám arról, amiket szoktam venni, amik beváltak, és viszonylag az olcsóbbat veszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!