Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi pénzt költötök havonta/...

Mennyi pénzt költötök havonta/évente ezekre?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy ti mennyi pénzt költötök ételre-italra havonta, illetve a másik dolog amire kíváncsi lennék, hogy a háztartási dolgokra mennyi megy el egy évben nektek körülbelül, illetve a tisztálkodási/kozmetikai szerekre.

Általában én a háztartási és tisztálkodási/kozmetikai szereket év elején jó nagy mennyiségben bevásorolok belőlük, ami kb. nekem fél évig elegendő, így nagyjából tudom hogy mennyire jön ki. Ide tartoznak a tusfurdők, szappanok, samponok, fogkrémek, mosószerek, öblítők, vízkőoldók, wc-tisztítók, wc-papír, papírzsebkendő stb.

Nekem/Példa:

-Étkezésre havi 60.000 Ft-ot költök.

-Tisztálkodási/kozmetika és háztartási dolgokra egész évben kb. 120.000 Ft megy el (férfiként)

(ezt így a jelenlegi árakkal kalkuláltam, és van egy listám arról, amiket szoktam venni, amik beváltak, és viszonylag az olcsóbbat veszem)

2022. nov. 5. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is így valahogy. Étkezésre havi 70 ezret szánok és ha nem megy el annyi akkor az csak jó. Tisztálkodást olcsón meglehet úszni. Havi pár ezer forintból. Szintén férfi.
2022. nov. 5. 18:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem havi 130 megy el ebben étkezés, általános bevásárlás, kisebb utazások benne vannak.
2022. nov. 5. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!