Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek miért kell elrontaniu...

A nőknek miért kell elrontaniuk a stabil és jól működő dolgokat?

Figyelt kérdés

Pl amikor az eddigi meglévő, jól működő dolgokban elkezdenek variálni, fokról fokra, amíg végeredményűl egy teljesen más, és teljesen kifordult, rossz dolgot kapunk. Ami persze így már nem kell egyik félnek sem. Vagy stabil kapcsolatban félremenni valaki mással, csak mert "nagy volt a kísértés", mindent elrontva utána. Esetleg teljesen ignorálni valakit aki teper értük és épp elérhető, de amint letesz róluk és mással jön össze, már egyből őt akarják. A példák száma sajnos szinte végtelen...

Miből jöhet ez a fajta, sokszor önsorsrontó sőt másokkal is kitoló viselkedés? Mi ennek a fajta variálási mániának az alapja? Miért van erre szükség, ki mit gondol? Tényleg szeretném megérteni ennek a fajta romboló és toxikus attitűdnek az alapjait.

2023. jún. 23. 15:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
20%

30-as, teljesen rosszul látod. A feltételezésed azon alapul, hogy az emberek egyformák, egyformák a szociális, értelmi, érzelmi képességeik, ezért együtt rontják el a kapcsolatot.

Ez a valóságban úgy működik, hogy valamelyik olyan dolgokat produkál, amit a másik, egy idő után már nem tud tolerálni.

2023. jún. 25. 12:23
 32/35 anonim ***** válasza:
67%

Volt egy ismerősöm aki szerint bizonyos fajta nőket ütni, verni kell. Mert azzal teszel jót neki, és azt igényli, sőt csak így lehet rendesen szót érteni vele. Én ezzel akkoriban nagyon nem értettem egyet, hiszen emberek vagyunk és nem állatok. És hát gyengébbet amúgy sem szabad bántani még ha kiprovokálja akkor se, stb. Azóta felnőttebb fejjel sajnos már értem mire gondolhatott, mert találkoztam ilyen nőkkel én is.

Nagyon sok a primitív ösztönlény mindkét nemből, aztán sokan már ebbe nőttek fel ezt szokták meg, alapból csak az ilyen embert tekintik férfinak aki ledominálja/veri őket. Ha kicsit is kedves vagy korrekt vagy vele, azt már gyengeségnek fogja venni, és megpróbál visszaélni vele. És idővel egyre pofátlanabb módon nő az ember fejére, ha hagyja. Hazudozás, manipulálás, hisztizés és játszmázás. Ráadásul a megcsalás esélye is folyamatos, mert ha ösztönszinten az antiszociális vadbarmok vagy egyéb erkölcstelen rossz emberek fogják vonzani, abból bizony könnyen találhat, mert van belőlük bőven! És akkor egyikük se fog habozni, kapcsolat ide vagy oda. Maximum majd utólag jól megmagyarázza hogy miért TE voltál a hibás ezért is :)

Szerintem fontos jól választani, és az ilyen fajta nőket nagy ívben elkerülni! Nézhet ki bármilyen vadítóan, ha te alapból jó ember vagy, akkor hosszútávon csak veszíteni fogsz az ilyenekkel.

2023. jún. 25. 12:48
 33/35 anonim ***** válasza:
55%
Mi van itt, inceltalálkozó? Na, én mentem csajozni, további jó siránkozást! 😎
2023. jún. 25. 13:01
 34/35 anonim ***** válasza:
73%
Miért általánosítasz?
2023. jún. 26. 14:43
 35/35 anonim ***** válasza:
88%
az ilyenek nem nők mégegyszer mondom.. attól hogy idős meg van valami végzettsége, munkája, jó stílusa vagy elismeris attól még lehet egy érzéketlen picsa, már bocsánat, ha valaki megcsal valakit az sosem emberi és már nem kell tovább ragozni. Rossz emberrel jönnek össze az emberek, és nem szeretem ha általánosítanak, vannak rendes nők akiket nehéz megtalálni, de megéri
2023. júl. 15. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!