Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Univerzálisan szoktátok a...

Univerzálisan szoktátok a papucsokat használni, utcára és beltérre egyformán?

Figyelt kérdés
Mármint otthon már eleve felkeléskor az utcai pacskerba bújok be, majd utána abban vagyok egész nap, és ha hazaértem akkor is maradok abban. Így jelentős időt tudok megtakarítani naponta, mert nem kell a cserével foglalkoznom és persze sokkal lazább így az egész nap :)

2023. jún. 23. 11:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10 otthon mosakszom amibe a lábam is beletartozik, arról meg nem mi tehetünk hogy az utca hogy néz ki
2023. jún. 23. 14:43
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. jún. 23. 14:49
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem. Bent eleve nem hordok papucsot, de ha hordanék akkor is lenne külön benti.
2023. jún. 23. 17:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Dettó. Májustól szeptemberig rajtam cipőt nem látnak.
2023. jún. 23. 17:09
 15/26 anonim ***** válasza:
51%

Aki nem undorodik attól, hogy az utcán, koszban, piszokban, szemétben, kutyaszarban, madárszarban, pórban, sárban, olajosvizben, széttaposott csigák, gilisztákban között tapicskoljok szinte mezítláb egy papucsban, az egyszerűen ELMEBETEG. Erre nincs más megoldás, nem lehet épeszű érvet felhozni, hogy ezt az undormányt valaki elviselje. Muszály hogy koros elmeállapot legyen háttérben.

És akkor gondolom aki ilyen igénytelen, az nem azzal kezdi, mikor belép a lákásba, hogy azonnal alaposan lábat mos.

2023. jún. 23. 17:36
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

Hú nagyon le leszel pontozva, de amúgy én is ugyanígy érzek. Pesten pl minden össze van hugyozva, okádva 💩va, úszik a szemét, és emberek mezítláb mászkálnak ebben… 💀💀

2023. jún. 23. 17:46
 17/26 A kérdező kommentje:
16 papucsban szandiban nem mezítláb
2023. jún. 23. 17:51
 18/26 A kérdező kommentje:
Am ilyen melegben másban nem is lehetséges
2023. jún. 23. 17:52
 19/26 anonim válasza:

Inkább neked van kóros elmeállapot a háttérben ha ilyen frusztrációval reagálsz egy jelentéktelen kérdésre.

2023. jún. 25. 09:00
 20/26 anonim ***** válasza:
Túltolta ezt a 15-ös válaszoló és még fel is pontozzák a hülyeségét. Azt hiszem megérett a pusztulásra az emberiség. Legyünk leszigetelve 40 fokban is, ha elmegyünk a helyi ABC-be. Halott csigák tömege várakozik a járdákon, hogy megfertőzzön. Minden ami létezik azért van a világon, hogy az embernek ártson, bosszantson minket.
2023. jún. 25. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!