Tapasztaltatok olyat, hogy tenyleg onzetlenul segíteni akarta tok vkinek vagy meghallgattatok az illetot es ennek hatasara eltunt, elkerult titeket?
Velem tobbszor elofordult es meg vagyok dobbenve. No vagyok es nemtol es kortol fuggetlenul volt ez emberekkel. A legdobbenetesebb az volt, amikor irtam vkinek, hogy tud e errol es errol az osztondijrol mert en is azzal tanulok (kulfoldon) es o is egy vagyont sporolhatna. Ertetlenkedve, hitetlenkedve reagalt es tobbet nem irt vissza.
Barmilyen sajat sztori vagy tapasztalat erdekelne.
8.
Na ez a parkapcsolatban segítseg meg egy kulon mufaj. Hallottam ilyen sztorikat, amikor valaki kikupalt egy csajt/pasit es ez lett a vege. Elbízzak magukat.
#10 nem azt mondom hogy ne igyanak, hanem hogy ne hazudjanak. Ha odajön normálisan, és mondja hogy kéne pénz piára akkor adni fogok, mert őszinte volt. Mondjuk elég gáz hogy már az őszinteséget díjazni kell és nem ez az alap, de ilyen világ van sajnos.
Szerintem amúgy nem kell betegnek lenni ahhoz hogy utcára kerüljön valaki. Belefut mondjuk egy hitelbe, viszik a házat, aztán mit kezd magával? Ha a hitelt nem tudta fizetni esélye sincs hogy házat szerezzen.
Vagy vsak tényleg lusta, nem akar dolgozni és megelégszik azzal hogy összekoldulja amit kell, ahhoz csak ülni kell egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!