Szerintetek önző vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátom, aki majdnem megölte magát(!) csak miattam nem tette. Most él még de így minden percben szenved! Szerintetek önző vagyok?2023. jún. 22. 13:44
1/20 anonim válasza:
Nem vagy önző. De a barátod sürgősen menjen pszichológushoz.
2/20 anonim válasza:
Nem és ne vegyél magadra ilyen terhet, nem te vagy a felelős azért, amit a barátod tesz vagy nem tesz. De tényleg szakemberhez kéne mennie, lehet ő tudna neki segíteni.
3/20 anonim válasza:
Nem miattad nem tette, hidd el.
4/20 A kérdező kommentje:
2. Nak
Szerintem igen is felelős vagyok, mert a barátja vagyok!
(nem rosszból) és amúgy köszönöm hogy válaszoltál!
2023. jún. 22. 13:55
6/20 anonim válasza:
De ha neki nem jó az, hogy él, akkor miért tartottad vissza?
7/20 anonim válasza:
Csak segítő szándékkal írtam, mert ez egy elég nagy teher és ilyen szinten tényleg nem a te felelősséged. Annyit tehetsz érte, hogy mellette állsz, számíthat rád és segítesz neki, ha tudsz. Ennyit tud tenni egy jó barát. De ha nem hagyja, azért már nem te vagy a felelős, nem te döntesz helyette.
8/20 A kérdező kommentje:
6. Nak
Mert nem akarom hogy meghaljon😭 és szerintem ezért vagyok önző
2023. jún. 22. 14:51
10/20 anonim válasza:
Nem vagy önző! Pont nem! Aki segít, az jót akar a másiknak! Az ilyen ember, aki megölné magát, sokszor át se gondolja mit tenne vagy mit veszítene! Segíts csak neki, másokkal meg ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!