Szerintetek drogfüggő?
Kb egy féléve rendszerességgel fogyaszt,alkoholt és kabszit.
Azt mondta miota haverjával kiprobálta az extasyt azota csak az jár a fejében,illetve addig kutakodott,hogy kontaktot is találjon.
Ez alatt a fél év alatt,kb 11 extasyt evett meg.Buliban/otthon.Szokott még füvet szívni ,illetve speedet.1-2x kristályozott is.Mostanában mintha alkoholt már nem inna annyit,illetve drogot is csak buliban,de havi 2x megy bulizni…
Allitasa szerint,eltudná képzelni az életét ezek nélkül a szerek nélkül
"Az hogy nincs előrelépési lehetőség, vagy csak nagy szenvedések árán. Pl tanulni kellett volna, szakmákat szerezni, következetesen követni egy utat"
- Ne aggódj, az sem garancia semmire. Pl én is egyetemre jártam és szakmákat is tanultam de mégsem jutottam előre. De a kábítós ismerőseim is tanultak és több nyelveken beszélünk. De valahogy mégsem sikerül kitörni, mert ez a rendszer úgy van megcsinálva, hogy becsületes munkával ne lehessen előrébb jutni.
Akkor mit mondasz nekem meg a függő ismerőseimnek, akik mind továbbtanultak és idegen nyelveket is beszélnek?
Személy szerint én leszoktam a drogokról, egyszerűen egy idő után meguntam. Viszont örömre semmi ok, mert másfajta függőségekbe "toltam át" a problémát: Nők + balhé.
Valójában sokkal több pénzt vesztek prostizással mint anno amikor narkóztam, a nők sokkal több pénzt nyelnek el mint akármilyen drog. A balhét meg úgy kell érteni, hogy mivel annó sokszor megfutamodtam a problémáktól, ezért egyszer történt valami, bekattantam és direkt szembeszállok minden problémával. Pl eddig már vagy 20-30 munkahelyemről rúgtak ki, mert amikor odajöttek pattogni nekem akkor én visszaszóltam meg nem féltem konfrontálódni sem. Igazából az utcán akárki beszólogat, állok elébe. De sosem történik semmi, mert a legtöbb embernek csak a szája nagy.
A kristályozgatást el kell felejteni mindenkinek, aki nem akar rekord időn belül a társadalom legmélyére kerülni.
Egyébként szerintem még köze sincs a függőhöz, csak azok az emberek dobálják ezt minden alkalmi droghasználóra is, akik még nem csináltak semmi hasonlót.
Én speciel rendszeresen fogyasztottam speedet, ki is alakult a függőség nálam kb 4 hónap leforgása alatt, de azt se úgy kell elképzelni hogy remegtem érte, csak túlságosan szerettem. Ecstasyra nehezebb rákattanni, mert bár komolyabb az addikciója, b4szott csúnya vagy tőle és nem mész ki úgy az utcára. De bespeedezve mindent is lehet csinálni, még jobban is. A speed beilleszthető a hétköznapokba, a bogyó nem igazán.
A kristály meg maga a zuhanólejtő a putris pokolba. Lényeg az, hogy még nem függő, de ha besürüsödnek a használatok, akkor hónapok vagy évek múlva az lesz. Mondjuk én és a barátaim mikor drogoztunk se álltunk szóba kristályosokkal, mert az mindennek a legallja. Ez az egész nem úgy müködik, hogy fujj drog. A füvesek se barátkoznak a hernyósokkal, a két piac teljesen más. Aki meg kristályozik, annak nem kell semmi más általába, még kokain se úgy rá vannak kattanva. Nekem egy dealer mondta, hogy soha ne nyúljak crackhez meg kristályhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!