Az emberek miért hagynak szemetet a padon, ha a kuka kb 3 méterre van onnan?
Már sokadjára látom a buszmegállóban, hogy a műanyag flakonokat vagy cigisdobozokat otthagyják üresen a padon. Pedig tényleg pár lépéssel kéne arrébb menni a kukához, még nem is az van, hogy a közelben nincs egy szemetes se.
Ilyenkor mindig kidobom ha ott van hagyva, de nagyon bosszantó.
Miért ilyenek az emberek?
3# mondjatok el miért nincs igazam? :)
India sem véletlenül igénytelen ország lett...
Azért, mert sz@rik bele az önkormányzat.
Számos megálló köztéri kamerákkal van monitorozva, még sem megy az 100000-es csak az ilyen farönköknek!
Ne félj, ha menne - a 100000-es büntetés, - másként viszonyulna az istennek barma is, akinek a havi szintű bevételének egyharmada látná kárát az ügyeletes farönk viselkedésének!
#16: Igen, teljesen véletlenül :D
Meg véletlenül dobálják ki a kocsiból, vagy az erdőkbe véletlenül kerül ki a rengeteg hulladék. Micsoda feledékeny emberek. :)
#12: Eddig is sejtettem, hogy nem professzorok irogatnak erre az oldalra, de amit itt tapasztaltam a reakciókból, az őszintén megdöbbentett. Borzasztó mennyire buták az emberek. Az ilyeneknek a gyereke milyen példát láthat?
Elmondod miért vagyok rosszindulatú? :D Szerinted az pozitív példa ha valakinek a gyereke azt látja, hogy a szülő lazán dobálja a szemetet az utcán? És hozzáteszi az ilyen, hogy ezt szedje össze a hajléktalan. Szerinted ez a normális hozzáállás :) Vagy az ilyen emberek otthon is a szemétdomb közepén élnek?
Nekem a szomszédom pl azt csinálja, hogy a szembe lakóhoz dobálja át a szemetet. 2 gyereke van, akiknek ez természetes. Bocsánat ha ez rosszindulatnak számít.
Nem mindegy hogy hol van a szemét?? A kukásautó ugyan hová viszi?? Eltünteti egy varázslattal??
A szemét ugyanúgy megmarad, csak egy nagyobb fix területről szennyezi TOVÁBBRA is a Földet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!