Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért hagynak...

Az emberek miért hagynak szemetet a padon, ha a kuka kb 3 méterre van onnan?

Figyelt kérdés

Már sokadjára látom a buszmegállóban, hogy a műanyag flakonokat vagy cigisdobozokat otthagyják üresen a padon. Pedig tényleg pár lépéssel kéne arrébb menni a kukához, még nem is az van, hogy a közelben nincs egy szemetes se.

Ilyenkor mindig kidobom ha ott van hagyva, de nagyon bosszantó.

Miért ilyenek az emberek?

2023. jún. 21. 17:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Mert egyszerűen lusták,nemtörődömök.Ha nem neki kell összeszednie,akkor ott hagyja és kész.Egyébként érdekességként,az elmúlt két hétben láttam két külön embert,akik villamosmegállókból szedték fel a szemetet és kidobták a kukába,teljesen civil ruhában,az egyik egy férfi volt,másik egy idősebb nő.Magamban meg is dícsértem őket,ilyet se láttam még sűrűn.
2023. jún. 21. 19:10
 12/27 anonim ***** válasza:
90%
Bizonyos válaszokból is láthatod, hogy az ilyen aljanépség sajnos még a netet is használja.
2023. jún. 21. 19:31
 13/27 anonim ***** válasza:
36%

3# mondjatok el miért nincs igazam? :)

India sem véletlenül igénytelen ország lett...

2023. jún. 21. 19:41
 14/27 anonim ***** válasza:
45%

Azért, mert sz@rik bele az önkormányzat.

Számos megálló köztéri kamerákkal van monitorozva, még sem megy az 100000-es csak az ilyen farönköknek!

Ne félj, ha menne - a 100000-es büntetés, - másként viszonyulna az istennek barma is, akinek a havi szintű bevételének egyharmada látná kárát az ügyeletes farönk viselkedésének!

2023. jún. 21. 20:32
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Menőnek gondolják, főleg, ha ott van mellette az épp aktuális csaj is.
2023. jún. 21. 22:40
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Talán azért mert ott felejtik?!
2023. jún. 22. 14:20
 17/27 A kérdező kommentje:

#16: Igen, teljesen véletlenül :D

Meg véletlenül dobálják ki a kocsiból, vagy az erdőkbe véletlenül kerül ki a rengeteg hulladék. Micsoda feledékeny emberek. :)

#12: Eddig is sejtettem, hogy nem professzorok irogatnak erre az oldalra, de amit itt tapasztaltam a reakciókból, az őszintén megdöbbentett. Borzasztó mennyire buták az emberek. Az ilyeneknek a gyereke milyen példát láthat?

2023. jún. 22. 15:17
 18/27 anonim ***** válasza:
33%
#17 Gondolom, te sem véletlenül lettél ilyen rosszindulatú, ahogy itt a válaszok többsége. Inkább azon aggódj, hogy a saját gyereked milyen példát láthat tőled...
2023. jún. 22. 15:54
 19/27 A kérdező kommentje:

Elmondod miért vagyok rosszindulatú? :D Szerinted az pozitív példa ha valakinek a gyereke azt látja, hogy a szülő lazán dobálja a szemetet az utcán? És hozzáteszi az ilyen, hogy ezt szedje össze a hajléktalan. Szerinted ez a normális hozzáállás :) Vagy az ilyen emberek otthon is a szemétdomb közepén élnek?

Nekem a szomszédom pl azt csinálja, hogy a szembe lakóhoz dobálja át a szemetet. 2 gyereke van, akiknek ez természetes. Bocsánat ha ez rosszindulatnak számít.

2023. jún. 22. 16:29
 20/27 anonim ***** válasza:
36%

Nem mindegy hogy hol van a szemét?? A kukásautó ugyan hová viszi?? Eltünteti egy varázslattal??

A szemét ugyanúgy megmarad, csak egy nagyobb fix területről szennyezi TOVÁBBRA is a Földet!

2023. jún. 22. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!