Létezik olyan ember aki utálja a nyarat?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 13:05
1/7 anonim válasza:
Persze. Gyakorin napi 50 kérdésnél kezdenek sírni amint 25 fok fölé megy a hőmérséklet.
2/7 anonim válasza:
Atyaég, minden napra jut valami mentális sérült, aki a nyomorát kivetíti a nyárra.
A nyár egy évszak, mindig volt, van és lesz. Szemmel látható, amire nincs semmilyen befolyásunk.
Minden más, amit köré építünk, gyűlölet, fröcsögés, szidalom, az csak a fejben van. Ott kell rendet tenni.
3/7 anonim válasza:
Igen. Napallergiás vagyok, nekem ez egy élő pokol. Vagy ragadok a naptejtől és minden ruhám foltos tőle, mert újra kell kenegetnem vagy teljesen bedagad a bőröm és belázasodok meg kisebesedek.
Vagy, ki sem teszem a lábam a házból.
4/7 A kérdező kommentje:
ma 13:11
" csak a fejben van. Ott kell rendet tenni."
Sok szerencsét hozzá 35-39 fokban.
2023. jún. 21. 13:58
5/7 anonim válasza:
Nem tudom értelmezni sajnos, amit írsz.
7/7 anonim válasza:
2 # Szúnyog aszály viharok hőguta megrohadt ételek kiszáradás csak szerinted nézöpont és hozzállás kérdése .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!