Mi a tervetek ezen a nyáron?
Én próbálok július végéig a munkám végére érni, hogy legyen időm augusztusban egy hosszabb szabadságra menni.
Utazást nem terveztem, utazom eleget a munkám kapcsán. Nekem az a pihenés, ha nincs semmi különös út, program, semmi.
Aki azt írta, hogy irigy és tudatlan az irigy és tudatlan.
Kentucky és New York.
Folyamatos, szinte mindennapos mozgás, ha nem lesz valami testi problémám közben. + Mellé megfelelő étrend. Igazából nagyobb tervem nincs, mint ezt csinálni és fejlődni/javulni testileg.
Mellette néha lesz buli, de végig fogom dolgozni a nyarat.
A júniusom főleg a vizsgákra való készüléssel és a diákmunkára járással telt. A szabad napjaimon vagy a családommal/barátaimmal mentem el programozni, vagy itthon pihentem.
A júliusom ígérkezik a legsűrűbbnek, ugyanis lesz egy ötnapos horvátországi nyaralásom a barátnőimmel, valamint egy tíznapos olaszországi nyaralásom a szüleimmel. A többi napom ugyanúgy megyek diákmunkázni, illetve a magántanárnőmhöz, akivel az olaszomat erősítjük. A barátaimmal több programot szervezünk, eddig egy házibuli, egy múzeumlátogatás, egy koncert és kettő mozizás van biztosra megbeszélve. Az itthoni hobbijaimra is szeretnék több időt fordítani, különösen az olvasásra/írásra és a rajzolásra. Sportok terén pedig hetente legalább egyszer szeretnék elmenni úszni.
Az augusztusom valamivel nyugodtabbnak ígérkezik, nagyjából ugyanazokat fogom csinálni, mint amiket júliusban (az utazások kivételével), annyi különbséggel, hogy Budapestre látogat egy norvég barátnőm, aki egy hétig nálunk fog lakni, mialatt bemutatom neki a várost. Szóba került, hogy utána én mennék ki Norvégiába, szintén egy hétre, hogy viszonozza a körbevezetést, de ez még nem biztos, mert most kicsit spórolnom kéne a pénzemmel (ami a programok ellenére eddig egészen jól megy).
Augusztus utolsó hetén pedig összepakolom a dolgaimat, könnyes búcsút veszek mindenkitől, és kirepülök Rómába a féléves Erasmus programomra.
Ettől magyar az oldal! :D
-Hogy kakaskodó bohócok méregetik folyamatosan a répát!... :DDDDD
Megpróbálom túlélni a rohadt hőséget.
Ha pár órán belül nem érkezik meg a beígért hidegfront végre, lehet elbukom ebben a küldetésben, alig élek már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!