Ritka hogy valakinek az én koromban nem volt még kapcsolata?
22 vagyok, nekem sem volt még, és nem is vágyom rá. Tudom magamról, hogy nem vagyok könnyű eset, szerintem nem is vagyok rá alkalmas (nem a hűséggel lenne gond, hanem önértékelési gondjaim vannak, meg pár hasonló nyalánkság) és így nem is vágnék bele egybe. Először magam kéne teljesen rendbe tennem. Ezt amúgy már elkezdtem, vannak is sikerélmények, de magamért és a jövőmért teszem.
Egyik rokonom most lesz 24, és neki sem volt még, bár szegény nagyon szeretne már, az ő nővére pedig 26 körül lehetett, amikor az első kapcsolatát kezdte. Már átlépte a 3 X-et, és lassan esküvőjük lesz.
2 legközelebbi barátnőm közül egyikük velem egyidős, és neki sincsen, illetve ő sem szeretne, a másik lány 2 évvel idősebb nálam, és 21 körül volt, amikor lett barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!