Ki kellene hagynom emiatt az esküvőt szerintetek?
Figyelt kérdés
jövő hétvégén lesz a párom unokahúgának az esküvője. Én még nem találkoztam se vele, se a leendő férjjel, szóval megkértem a párom, hogy mutassa meg őket facebookon.. erre kiderült, hogy a férj-jelölt közvetelenül mielőtt a jelenlegi párjával összejött, jó nagy csajozógép volt, többek között engem is megpróbált befűzni egy éjszakára pár hónappal előtte mielőtt a mostani párjával összejött.
Azóta nem beszéltem a sráccal, nem is voltunk ismerősök egy platformon se, de szerintem fel fog ismerni engem ő is...és félek, hogy nagyon ciki lesz majd...
2023. jún. 17. 09:58
1/3 anonim válasza:
16 év felett felmerül még valakiben, hogy ez probléma lehet?
2/3 anonim válasza:
Pár hónappal előtte szingliként csajozott, mekkora ribi :DDD
3/3 anonim válasza:
Ennyire fontos lennel neki, hogy az eskuvoje napjan te tunjel ki neki? Raadasul nem volt semmi. Ez ennyire fontos neked, vagy ennyire egocentrikus vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!