Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munkahelyen jogos elvárás,...

Munkahelyen jogos elvárás, hogy a kollégák, főnök pár nap alatt megtanulja a neveteket?

Figyelt kérdés
Részemről igen, és volt már ebből konfliktus. Vagyis nem pont ebből, hanem hogy nem ezt tették, én meg jeleztem. Jeleztem nekik, hogy ez számomra nem oké, nem érzem, hogy látnának vagy tisztelnének.
2023. jún. 17. 05:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem, már idős vagyok és szerinte onnan az önérzet, hogy most kompenzálom azokat az évtizedeket, amikor semmi sérelmet nem jeleztem senkinek méltánytalan helyzetben.
2023. jún. 17. 09:20
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Magadnak generálod a feszültséget.
2023. jún. 17. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem jó a memóriám és szinte első bemutatkozás után tudom minden alkalmazott nevét. Kb. 140 ember dolgozik a cégnél is mindenkinek tudomm a vezetéknevét is. De engem egyáltalán nem bánt ha az én nevemet nem vagy csak nagyon nehezen jegyzik meg.
2023. jún. 17. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:

akkor hisztizzél. megmondták, sokan vagytok, nagy a fluktuáció, új vagy, senki nem fogja megjegyezni a nevedet addig, amíg teljesen felesleges mert lehet holnap már be mész.

nagyjából 150en vagyunk a munkahelyemen, a felének a nevét se tudom, a beosztások táblázatából szoktam lesni, ha valakit havonta max. egyszer látok öt percre, mert nem ugyanazon a részlegen vagyunk.

az hogy öreg vagy nem mentség arra, hogy lényegtelen baromságon sírsz.

2023. jún. 17. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem jogos. Nem mindenkinek jó a névmemóriája. Én 5 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, kb. 60 ember dolgozik összesen nálunk, de ebből csak annak a kb. 20-nak a nevét tudom, akik a közvetlen munkatársaim. A többinek fogalmam sincs a nevéről, pedig őket is látom nap mint nap, csak velük nem beszélgetünk, esetleg csak pár szót, ha összefutunk a folyosón, de arra még nem volt szükség, hogy bármelyiküket is a nevén szólítsam, úgyhogy nem kérdeztem meg a nevét még egyiknek sem. XD
2023. jún. 17. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!