Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen egy jó kisugárzású lány?

Milyen egy jó kisugárzású lány?

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Látszik rajta, hogy egészséges, testben, fejben. Nem szorong felesleges dolgokon.
2023. jún. 16. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Kizárólag szerintem olyan, akivel jó találkozni, beszélgetni.

Volt olyan, hogy egykedvűen battyogtam hazafelé, találkoztam egy rég látott ismerős lánnyal, és csak sima hétköznapi dolgokról beszéltünk, de egyszerűen felvillanyozódtam attól, ahogy beszélt. Életvidám, mosolygós, egyszerűen jó ránézni és hallgatni őt. Nem olyan, aki után megfordulnak a férfiak az utcán, de egy társaságban odafigyelnek rá.

2023. jún. 16. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Amennyiben többször, különböző időpontokban, kallibrált mérőműszeres mérések alapján a sugárzási áramsűrűség (ld. fluxus) átlagértéke meghaladja ezt a "jó" referenciaértéket, valamint a mérés alanya nő nemű, abban az esetben kijelenthető, hogy jó kisugárzású a lány.
2023. jún. 16. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
A hátizsákjában kiégett nukleáris fűtőanyaggal mászkál.
2023. jún. 16. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Jol nez ki = az a jo kisugarzas egy lanyban. A szemelyseg masodlagos
2023. jún. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!