Észre lehet venni egy nőn, hogy éppen menstruál?
Kívülről észrevehető egy nőn, hogy épp megvan a menzesze?
pl. egy utcán sétáló vagy buszon utazó nőnél?
Milyen jelekből állapítható meg?
Ti láttatok már olyan nőt akiről megállapítottátok hogy valszeg épp mensizik?
Igen, ezek valóban jellemző tünetek sok embernél.
Azt viszont továbbra se értem, hogy ha látsz az utcán egy idegen nőt pattanásokkal, akkor honnan veszed hogy menstruál….
# 13:34
Ki mondta, hogy ha valakinek épp ilyen tünetei vannak, az menstruál? Én azt állítom, hogy ha valakinek ilyen tünetei vannak, akkor az jelentheti azt, hogy épp menstruál. Tehát ha te pl. a munkahelyeden látod, hogy Gizi most kicsit teltebb a szokásosnál és esetleg az álla környékékén is pattanásai lettek, akkor okkal feltételezheted, hogy lehet, hogy menstruál.
A kérdés: “ pl. egy utcán sétáló vagy buszon utazó nőnél?”, szóval nem közeli kollégákról vagy ismerősökről szólt a kérdés, én úgy értelmezem hogy arra kíváncsi hogy egy pillantással eldönthető-e egy idegenről.
Akivel együtt töltöd minden napod nagyrészét azon könnyebb észrevenni, meg nők között pl van hogy említjük is egymásnak. De ez szerintem egyértelmű, nem hiszem hogy erre vonatkozott a kérdés.
De amúgy pár patti alapján nem feltételezek semmit, mert MILLIÓ DOLOG okozhat kipattogást.
# 14:06
Ez igaz, a kérdező 2. kérdése felett elsiklottam. Idegenek esetén az előbb tárgyalt tünetekből nem lehet rá következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!