Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észre lehet venni egy nőn,...

Észre lehet venni egy nőn, hogy éppen menstruál?

Figyelt kérdés

Kívülről észrevehető egy nőn, hogy épp megvan a menzesze?

pl. egy utcán sétáló vagy buszon utazó nőnél?

Milyen jelekből állapítható meg?

Ti láttatok már olyan nőt akiről megállapítottátok hogy valszeg épp mensizik?

2023. jún. 16. 12:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%

pattanás: [link]

hízás és nassolási vágy: [link]

Lehet lepontozni a valóságot.

2023. jún. 16. 13:32
 22/30 anonim ***** válasza:
83%

Igen, ezek valóban jellemző tünetek sok embernél.

Azt viszont továbbra se értem, hogy ha látsz az utcán egy idegen nőt pattanásokkal, akkor honnan veszed hogy menstruál….

2023. jún. 16. 13:34
 23/30 anonim ***** válasza:
8%

# 13:34

Ki mondta, hogy ha valakinek épp ilyen tünetei vannak, az menstruál? Én azt állítom, hogy ha valakinek ilyen tünetei vannak, akkor az jelentheti azt, hogy épp menstruál. Tehát ha te pl. a munkahelyeden látod, hogy Gizi most kicsit teltebb a szokásosnál és esetleg az álla környékékén is pattanásai lettek, akkor okkal feltételezheted, hogy lehet, hogy menstruál.

2023. jún. 16. 13:48
 24/30 anonim ***** válasza:
83%

A kérdés: “ pl. egy utcán sétáló vagy buszon utazó nőnél?”, szóval nem közeli kollégákról vagy ismerősökről szólt a kérdés, én úgy értelmezem hogy arra kíváncsi hogy egy pillantással eldönthető-e egy idegenről.

Akivel együtt töltöd minden napod nagyrészét azon könnyebb észrevenni, meg nők között pl van hogy említjük is egymásnak. De ez szerintem egyértelmű, nem hiszem hogy erre vonatkozott a kérdés.

De amúgy pár patti alapján nem feltételezek semmit, mert MILLIÓ DOLOG okozhat kipattogást.

2023. jún. 16. 14:06
 25/30 anonim ***** válasza:
61%

# 14:06

Ez igaz, a kérdező 2. kérdése felett elsiklottam. Idegenek esetén az előbb tárgyalt tünetekből nem lehet rá következtetni.

2023. jún. 16. 14:54
 26/30 anonim ***** válasza:
9%
Bizonyos nőknél igen, mert fura illata van.
2023. jún. 16. 15:47
 27/30 anonim ***** válasza:
21%
Van akin észre, főleg a viselkedésén.
2023. jún. 17. 04:34
 28/30 anonim ***** válasza:
73%
21: Milyen tünetek? Semmi jellegzetes nincs. Ezek mind lehetnek máskor is. Pl. pattanás előjöhet bármikor. Nincs hízás, vízvisszatartás lehet, de azt is az illető érzi, nem idegenek látják.
2023. jún. 19. 08:58
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
#23 Én fixen 2.5 kilóval vagyok nehezebb a menzesz előtti napokon, és ez jól látható az alakomon is, és most is kijött 2 pattanásom a szám körül és az államon. Ahogy elkezdek vérezni, egyből vékonyabb leszek. De azért cáfold már meg a tapasztalataimat, kérlek... Azért mert neked nincsenek ilyen tüneteid, még van olyan, akinek vannak.
2024. jan. 31. 12:31
 30/30 anonim ***** válasza:
*jav: #28
2024. jan. 31. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!