Aki meztelenül alszik és szüleivel él vagy gyerekei vannak, éjjel hogy megy ki mosdóba?
Figyelt kérdés
Felöltözve arra a kis időre, vagy meztelenül (és nincs probléma ha pont összefut valakivel)?2023. jún. 16. 11:58
13/20 anonim válasza:
Ez a kérdés miért a szexualítás kategóriában van? A mosdóra kimenésnek mi köze a szexhez?
14/20 anonim válasza:
13- Azért mert valaki a mosdóban szokott dugni vagy masztizni ill. orálozni.
15/20 anonim válasza:
Én lógó brével papucsban megyek ki,nehogymár azt mondják,nincs rajtam semmi.
16/20 anonim válasza:
Amíg szüleimmel éltem, általában felvettem valamit. Egyszer-kétszer nem, soha nem találkoztam senkivel.
17/20 anonim válasza:
Ugyan nem teljesen meztelenül alszom, hanem bugyiban, de ilyen esetekben felveszek egy hosszú pólót.
18/20 anonim válasza:
Ha kikell menni éjjel, akkor meztelenül. Lehet hallani azt ha valaki ébren van rajtam kivül.
19/20 anonim válasza:
Én is szüleimmel, illetve tesóimmal élek, de ilyen esetben semmit sem szoktam felvenni. 18 éves srác vagyok, őket meg nem nagyon zavarja, szóval szinte mindig meztelenül megyek ki
Eddig még sosem volt probléma abból ha összefutottam valakivel, max megnéz, hogy miért nincs rajtam ruha és ennyi
20/20 mooti válasza:
Mikor a szüleimmel éltem akkor is és a mai napig is meztelenül alszom. Ha ki kell mennem vécére vagy szomjas vagyom akkor ae veszek fel semmit. Megszokták, hogy textil mentesen vagyok éjjel. Bár igaz az is, jogy az udvaron napozni is csak így szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!