Amikor a lányok belenéznek a bugyijukba, mit néznek olyankor magukon?
Figyelt kérdés
Tesi óra előtt vettem észre az utóbbi időben többször, hogy amikor öltözünk át az öltözőben, néhány másik lány osztálytársam így elölről kinyitja és "belenéz" a bugyijába néhány másodpercre.
Ilyenkor mit néznek? Én nem szoktam így nézni. Épp ezért tűnt fel. Valakinek tipp, hogy mit néznek magukon ilyenkor elöl? (Nyilván meg nem kérdezhetem csak így tőlük, azért itt kérdezem)
17/L
2023. jún. 14. 20:53
1/14 anonim válasza:
Menstruáció, folyás, betét, vagy szimplán letapadt a bugyi.
2/14 anonim válasza:
Lehet csak megigazítják a bugyit magukon?
Nem tudom, én ha valamit meg akarnék ott nézni magamon, akkor kimennék a wc-be, nem mások előtt csinálnám.
3/14 anonim válasza:
Lehet, hogy azok a lányok, akik fiúnak képzelik magukat, megnézik, hogy hátha nőtt egy péniszük. :D
5/14 anonim válasza:
17 évesen még nem tudod, mi az a mensi vagy mi? :D
6/14 anonim válasza:
17 evesen azert lehetne tobb eszed..
7/14 anonim válasza:
Én is úgy belenéznék már egy bugyiba. ☺️ 29f
8/14 anonim válasza:
7, gratulálok! Ön éppen belenézett valaki bugyijába! Kérem, ossza meg velünk mit látott ott.
9/14 anonim válasza:
Mensi vagy folyás stb.. ezt nézem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!