Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, amit nem reklámozol...

Mi az, amit nem reklámozol magadról, mert gáz, de mégis így van?

Figyelt kérdés

Én társfüggő vagyok. Szingliként nem érzem jól magam, oké nem keresek mindenáron egy palit, de jobb, ha boldog párkapcsolatban vagyok. Egyedül nem tudom elfoglalni magam, egész munkaidő alatt hiányzik a párom, csak vele lennék legszívesebben, egész nap, kb minden percben. Nem jó egyedül aludni. Tőle várom a szórakoztatást sokszor, mert az egyetlen hobbim a sorozatnézés és a telefon nyomkodás.

Te jössz.

2023. jún. 14. 08:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Csábító a gondolat, de csomó olyan van amiért el lehetne ítélni.

Nem vagyok társfüggő, de kötődésbeli problémáim vannak. Lelkileg nem vagyok a toppon, bár én ezt elrejtem. Van más is, de azt nem írnám le, mert túl érzékeny dolog, viszont azt 100%-ra mondom, hogy nagyon sokaknál gáz dolognak számítana.

2023. jún. 14. 08:59
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem szeretem az anyai nagymamámat. Nem elfogadott dolog ez a társadalomban még akkor sem, ha amúgy okot adott rá, gonosz ember, ártott, mások előtt meg megjátssza magát. Anyukám pszichiátriai beteg, ez is nagyanyámhoz köthető, és nincs hozzá türelmem.
2023. jún. 14. 08:59
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Rengeteg rossz tulajdonságom van, sőt nincs is jó tulajdonságom, de mindegyiket felvállalom. Nincs olyan ami ha igaz rám akkor letagadom
2023. jún. 14. 09:14
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Én meg a szüleimet nem szeretem, ezért olyanokkal ismerkedem csak akik hasonló okokból ezt meg tudják érteni.
2023. jún. 14. 09:15
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Utalom az embereket es azt is utalom ha valaki hozzam szol
2023. jún. 14. 09:16
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

- Szétszort, rendetlen vagyok

- Az alvás a kedvenc hobbim

- Nagyon kevés embert szeretek igazán önmagamon kívül (egy kezemen meg tudom számolni)

2023. jún. 14. 09:19
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Még sosem volt barátnőm. 29/F
2023. jún. 14. 09:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Előítéletes vagyok és mindenkit bekategorizálok valahova.
2023. jún. 14. 09:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
még mindig szűz vagyok, és soha nem volt senkim
2023. jún. 14. 11:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az, amit nem reklámozol magadról, mert gáz, de mégis így van?"

Semmit nem reklámozok magamról, de ha valaki megkérdezi akkor elmondom.

2023. jún. 14. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!