Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen esetben kerülitek...

Milyen esetben kerülitek valaki tekintetét?

Figyelt kérdés
Volt rá példa, hogy valaki tekintetét szándékosan kerültétek? Mondjuk levegőnek néztétek... minden esetben valamilyen negatív érzés miatt? Pl. ha valakinek nincs semmi oka a másikra haragudni, de szándékosan kerüli a tekintetét, az mit jelenthet?

2023. jún. 13. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%
Hű, én mostanában vettem észre magamon. Ha nem szimpatikus az illető. Ha egyáltalán nem tudok azonosulni azzal, amiket mond. És így ellent kellene mondanom neki, vagy hamis egyetértést színlelni. Ez zavarba hoz és így kerülöm a szemkontaktust. De rossz. Rossz ez is, meg ráébredni is rossz volt, hogy ezt csinálom.
2023. jún. 13. 22:39
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

"Pl. ha valakinek nincs semmi oka a másikra haragudni, de szándékosan kerüli a tekintetét, az mit jelenthet?"

Nem akar lelepleződni, nem akarja, hogy a másik rájöjjön az érzéseire.

2023. jún. 13. 22:55
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
Mert tetszik.
2023. jún. 13. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

12+ "Mondjuk levegőnek néztétek."

Akkor pont ellenkezőleg, sosem kerülöm a másik ember tekintetét.Mindig a másik az aki nem bírja, és kapja el a tekintetét. Én viszon állom.

2023. jún. 13. 22:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert aspergeres vagyok
2023. jún. 14. 07:32
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :) amúgy érdekes amit 12-es írt, hogy nem akarja hogy a másik rájöjjön az érzéseire. Csak az a fura, hogy ha beszélek, pl. egy társaságban és próbálok mindenkire rápillantani, mert úgy illik, akkor egy-egy pillantásból rájöhet a másik, az esetleges érzésekre?? Én ehhez hülye vagyok, én tuti nem jönnék rá...:D
2023. jún. 14. 15:51
 17/19 NTBS ***** válasza:
Ha nem akarok vele beszélgetni.
2023. jún. 16. 07:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a #3 #4 válaszadóhoz.👏👏
2023. jún. 16. 11:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, egyetertek, mikor tetszik valaki. Akkor az elejen nezem, de mikor mar nagyon odavagyok, azt se tudom, mi latszik, mi nem, mi van, ha nem viszonzott, es hol nezek, hol nem. Mas embereknel minden termeszetesen magatol jon, se nem bamulok, nezek direkt, se nem kerulok.

Ja ha valaki feltunoen bamul, akkor kerulom a tekintetet.

2023. jún. 16. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!