Milyen érzés olyan nagyon csúnyának lenni?
Új iskolába kerültem hetedikben. Mondta az ofő, hogy jön egy új lány. Az egyik srác, aki amúgy később meg is tetszett, mondta, hogy ülhetek az ölébe. Majd meglátott az első napomon és mondta, hogy inkább átadja a székét nekem. Szintén első napomon egy évfolyamtársamnak mondta egy osztálytársam, hogy jött egy új lány, aki kérdezett egy ilyet: "ki a rák?" megfordult, "fúj de csúnya".
Nem akart velem senki ismerkedni, már mindenkinek párkapcsolata volt, csak nekem nem. Bulikban sem volt szerencsém fiúknál. Hát elég gyász. De amúgy van kapcsolatom, meg volt több is, de nehezen szedtem össze, senki nem szólított le, inkább társkeresőn ismerkedtem, vagy barátok voltunk és a személyiségembe szeretett bele.
Senki nem néz meg az utcán max a csövesek öregek cigók. Egyesek elég undorodva is néznek. A beszólásokat kaptam rendesen főleg a testalkatomra a családtól. Exemnek megláttam a beszélgetését a szeretőjével ahol azt beszélik milyen ronda vagyok.
Hát igen nem a legjobb :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!