Akik nem tanultak több piacképes szakmát, nyelveket és képzik magukat folyamatosan miért vannak meglepődve, hogy értéktelenek a munkaerő piacon?
Figyelt kérdés
Nem provokáció, komolyan érdekel!2023. jún. 13. 16:22
11/19 anonim válasza:
#10 Ilyet még nem tapasztaltam. Azokon a helyeken, ahol én dolgoztam a portás volt a NAGYHATALOM.
12/19 anonim válasza:
Nem csodálkozom, csak a sok pánikroham miatt otthagytam az egyetemet, mert egész életemben nagy nyomást helyeztek rám a szüleim és végül egyetemen jött ki rajtam fizikailag is. Elkezdtem dolgozni érettségivel, irodai munkáim voltak, elvoltam velük sokáig, persze mindig alulfizettek, most 2023ban keresek nettó 230at. De most megyek majd megint egyetemre egy másik szakra, úgyhogy nem kell egy egész életet irodai adminisztrátorként töltenem, csak most érzem azt, hogy helyrejött az egészségem.
Amúgy munka mindig van. MINDIG. Legalább is Budapesten, irodaira gondolok.
13/19 anonim válasza:
Ennyire azért ne legyél ebben biztos, mivel az A.I. pont ezeket váltja fel hamarosan.
14/19 anonim válasza:
Számomra a munkaerőpiac értéktelen.
15/19 anonim válasza:
#14 Csak ez nehogy kölcsönös legyen!
16/19 anonim válasza:
És akkor mi lesz? Mennyire szánalmas, ha valaki ilyeneken pörög :D
17/19 anonim válasza:
Én egy dolog miatt nem tanultam tovább, szüleim miatt akik nyomást helyeztek rám mindig. Nem lesz diplomád kukás leszel stb. 3 nyelvvizsgán vok túl,egyik sem sikerult a szóbeli mert erőltetve volt minden. Általánosba is ment a terror/ tanulj mert kukas leszel/ Gimibe érettségi után nem mész fősulira kukás leszel. Olyanba írattak amit nem akartam fél évet jártam fősulira, csak azért sem. Jöttek az OKJ-ék na azokat elvégeztem de hát ezek sem adnak milliós fizukat.Pánikjaim gimisként jöttek elő mert mindig nyomva voltam h ha nem tanulok kukás leszek, meg tróger kuli munkás! Nálunk a családba elvárt volt a kiváló bizonyítvány,diplomák. Engem is ebben a szellemben neveltek sajnos s nem úgy h annak tanuljak amit szeretek. Mai napig ha panaszkodtam h ez az allas xarul fizet stb csak azt kaptam a családtól: megmondtuk diploma nyelv nélkul ilyen munkáid lesznek, hozzáteszem ezek mind irodai munkák persze mind nettó 500 alatti😔😔😔
18/19 anonim válasza:
Ja es gyerekként mindig kiabáltak velem tanulás alatt a szülők 3ast hoztam mindig megkaptam h semmirekello gyari munkas es kukás leszek😒
19/19 anonim válasza:
Azért vannak meglepődve, mert a munkahely és a tulaj rendszerint egy táska szart sem ér. A hű de komoly feladatokat egy értelmesebb általános iskolás is eltudná végezni és ehhez kell annyi papír??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!