Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnál egy ilyen emberről?

Mit gondolnál egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy azzal a feladattal bíztak meg, hogy jellemezz egy adott embert, mit gondolnál róla, milyen személyiségű lehet?

Az ember 30 éves: a nap nagy részét egyedül tölti, nem beszélget senkivel, max. köszön ha pl. elmegy bevásárolni. Barátai már nincsenek, nem keresi senki, csak kéthetente az édesanyja. Nem jár el, csak szükséges dolgok miatt pl. élelmiszer, gyógyszer, tisztítószer. Párkapcsolata nincs és nem is volt semmi komoly. Vezetni nem tud.

2023. jún. 13. 00:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Azt gondolnám mi értelme így élni?
2023. jún. 13. 01:06
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

ha megérem a 30at valószínűleg én is ilyesmi leszek

20F

2023. jún. 13. 01:25
 3/12 anonim ***** válasza:
6%

Nem jár el, a nap nagy részét egyedül tölti. Bevásárlásnál találkozik csak emberekkel (akkor köszön HA elmegy bevásárolni) . Nem keresi senki, csak az anyja.

Ki tartja el?

Ezek alapján tuti nem dolgozik. Home officeos munkálnál is kell legalább írásban kommunikálni emberekkel.

Azt gondolnám valami ingyenélő parazita

2023. jún. 13. 08:08
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Átlagos csóró magyar.
2023. jún. 13. 09:29
 5/12 A kérdező kommentje:
De, dolgozik, egyedül él. Távmunkát végez, ami önálló tevékenység, nincs szükség napi szintű kommmunikációra.
2023. jún. 13. 09:43
 6/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha rólam lenne szó, hezitálás nélkül kiugranék az emeletről.
2023. jún. 13. 09:49
 7/12 Jól van ez így? ***** válasza:
47%
INTP.
2023. jún. 13. 09:59
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

Azt gondolnám róla, hogy ő így érzi jól magát az erőszakos világban.

-Nem mellesleg: semmi közöm ehhez, - ha nem keres valamiért és nem említi meg ezeket előttem.

2023. jún. 13. 10:15
 9/12 A kérdező kommentje:
8-as nyilvánvaló, hogy a kérdés arra irányult, hogy ha tudomásod lenne ilyenről, akkor mi lenne a véleményed. Azzal együtt, hogy a gyakorlatban ez nem nagyon fordulna elő.
2023. jún. 13. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:
23%
Leírtam, hogy mit gondolok erről. Nem tudom, hogy mit nem lehetett megérteni a válaszból, - de ha ez a szint nálad, akkor nem kell erőltetni az írott kommunikációt!
2023. jún. 13. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!