Mit gondolnál egy olyan emberről, akivel...?
Figyelt kérdés
Akivel elkezdesz ismerkedni, kedves meg barátságos, nyitott de mikor kicsit közelebb kerültök egymáshoz elmenekül, bezarkózik "hideg" lesz?2022. szept. 4. 00:27
1/9 anonim válasza:
Ez én vagyok. :)
Hát nem tudom mivel lehetne ledönteni azt a bizonyos falat. Mert volt olyan, aki évekig próbálkozott vele, de még benne sem tudtam feltétlenül megbízni.
2/9 anonim válasza:
Szintén zenész :)
Türelem. Vagy nyílik vagy nem. Ez nem csak rajtad múlik.
3/9 Noren1989 válasza:
Én is ilyen vagyok...szimplàn elfogyott az adott ismerkedésre pazarolható energiàm.
Làtom, h nem lesz belőle semmi, minimalizàlom az egopolírt.
4/9 anonim válasza:
miért kell clickbait kérdéseket kiírni? kibszott idegesítő
5/9 anonim válasza:
Az ilyeneket szoktam hagyni a faszba. Lehet húzgálni falakat, én tiszteletben tartom azt is és elfogadom, hogy ott nincs rám szükség igazán.
7/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de okkal. Talán jobb így a másiknak is.
8/9 anonim válasza:
Hogy ezt korábban is mutathatta volna, valszeg nem tetszem, az időmet pazaroltam
9/9 anonim válasza:
Valaki(k) már eljátszották a bizalmát, ezért nehezen tud bízni egy olyanban akit alig ismer.
De ha sikerül, akkor ki fog tartani melletted a végsőkig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!