Miért van az, hogy évről évre egyre nagyobbak a ruhák a boltokban?
52 kilós és 170 centis "férfi vagyok". Most nem a savazásra/trollkodásra vagyok kíváncsi, azokat egyből jelentem.
Van jópár olyan S-es méretű pólóm amit 1-2 éve vettem a C&A-ban, hosszra és bőségre is jó rám, mert slim fit.
Gondoltam vmelyik nap elmegyek és veszek ismét ilyen pólót, de sehol nem találtam ilyen fazonú slim fit pólót.
S-es méretű ingeket próbáltam, de kb. úgy lötyögtek rajtam mint a madárijesztőn a rongy és hosszra is brutál hosszú, kb. 10-15 évvel ezelőtt az M-es ruhák lehettek ekkorák.
Hogy a francba lehet, hogy 5-10 éve simán találtam még magamra jó ruhákat a férfi osztályon S-esből, pedig akkor még szinte tini voltam ma meg már egyáltalán nem?
Ennyire megnőttek a ruhák? Hogy a francba fogok tudni így 20-30 év múlva öltözködni? Nagyon el vagyok keseredve. 😭
Mert nőni már biztos nem fogok és ha hízom is, a vállam se lesz már szélesebb.
Tudnátok ajánlani olyan igényes ruhaboltokat, ahol kisemberekre szabott divatos (mondjuk slim fit) ruhák vannak?
Itt van az a kérdés, amiről az 1-es beszélt. Ott már leírtam a saját tapasztalataimat (pl. az én városomban 3 kínaiban és egy kik-ben közölték velem, hogy férfi pólóméretezés csak M-estől kezdődik), így nem írom le újra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Ugyan no vagyok, de velem is tortent mar hasonlo. Mondjuk en online rendeltem egy mar ismert oldalrol, tisztaban voltam a meretekkel. Egy XS-es polot vettem es nagyon nagy lett ram. Siman tippelnem egy M-es meretre. Pedig nem mentem ossze es nem is oversized.
Szoknyak teren viszont azt tudom nyilatkozni, hogy egy merettel nagyobbak kellenek. Mintha vissza lennek szamozva.
Amúgy a méretek márkánként tök eltérőek.
De ilyen paraméterekkel talán nem a C&A-ba kéne menni, ahol az elplöttyedt németekre, osztrákokra alapozzák a kínálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!