40 körüliként meg tudod tippelni ki hány éves?
Én pont 40 vagyok és azt vettem észre, hogy egyre kevésbé tudom valakiről eldönteni hány éves lehet. Mármint úgy kábé.
Pl. nem tudom sokszor egy férfi 25 vagy 35 lehet, pedig azért nem mindegy.
Nőkről is nehéz megsaccolni.
"Ok, de adódik olyan helyzet, amikor valamennyire kiderül. Pl. munkahelyemen nem kérdezek végig mindenkit hány éves, de mondjuk mesél az illető egy történetet, hogy mondjuk mit csinált a 90-es években és akkor van hogy rácsodálkozok magamban, hogy hu nem is gondoltam róla, hogy ő akkor már létezett..."
Vicces a példád, mert velem pont ez történt. Valaminek a kapcsán felhoztam, hogy régen hány MB fért egy floppyra, amire infon mentettünk, és a kollégám értetlenkedett, hogy mikor mentettem én floppyra, és kiderült, hogy 2 évvel vagyok idősebb nála, de ő magánál 10-el fiatalabbnak nézett.
Sosem tudtam. A legjobb félre tippelésem; anyám munkatársa kérte hogy tippeljem meg mennyi idős. Addig nyaggatott míg azt mondtam 40. 21 volt 😂
Nagyon kiélt feje volt, sok ránccal..
Elég sok fiatal néz ki ilyen viseltesen. Láttam már olyan középiskolást akinek dús szakálla volt. Minimum 35nek néztem. Némelyik viszont olyan fiatalos, friss, mint egy 14 éves. Nehéz tippelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!