Mire utal az, ha valakinek beszólnak vagy meg akarják alázni és ő csak nézi az illetőt, de nem szól semmit és nem is látszik az arcán semmi?
Figyelt kérdés
Aztán mikor a másik befejezte a "szidást", az illető szintén szó nélkül otthagyja.Tehát nem védte meg magát, nem támadt vissza, nem magyarázkodott.
Ha ilyet láttok mi a véleményetek?vagy ez mégis mi?
2023. jún. 12. 17:49
1/10 anonim válasza:
Nem süllyed le a győkér szintjére. Legjobb 👏👏👏
2/10 anonim válasza:
Arra, hogy az illetőnél az igazság.
3/10 anonim válasza:
2+ Akit szídnak-annál van az igazság.
4/10 anonim válasza:
Bármit jelenthet, nem gondolok semmit. Lehet nem tartja válaszra érdemesnek. Ha könnyen cáfolható dolog, és nem szól vissza, az azért nem azt jelenti, hogy neki van igaza
5/10 anonim válasza:
4 De pont hogy azt jelenti. A legnagyobb hazugok az ilyen helyzetben lévő megemelkedett hangú egyedek.Akik "kikérik maguknak".
6/10 anonim válasza:
Nem adta meg a gyökérnek azt az örömöt, hogy őt felbosszantotta.
Remek ember lehet, gratulálok neki!
7/10 anonim válasza:
Számomra azt jelenti hogy nagy türelme vagy önuralma van. Én nem vagyok ilyen sajnos. Bár alkatomnál fogva nagy darab magas férfi vagyok, nem igen szólogatnak be a valós életben. A neten itt más, itt nem lát nem tudja milyen vagyok.
8/10 anonim válasza:
"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Attól mert valaki azt mondja rád, hogy "hülye vagy" még nincs igaza, + tudod magadról,hogy nem vagy az, szóval..csak a száját jártatja.
9/10 anonim válasza:
Szerintem azt akarja éreztetni a szidóval, hogy egy senki. Szóra sem érdemes, amit művel. Valamint erőt akar mutatni felé, hogy őt nem lehet kibillenteni a nyugalmából.
10/10 anonim válasza:
Valószínűleg erős egyéniség,aki túl van már pár hülyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!