Egy kertészmérnöki vagy egy okleveles szakközgazdász diploma mögött van magasabb szintű szakmai tudás?
Mindketto hasznos diploma. Egyik se rosszabb a masiknal.
Mindketten ertelmesek vagytok ,real iranyu diplomat csinaltatok.
A kertészmérnöki abszolút nem egy könnyű szak, csak azért mert a munkaerőpiacon nehezen hasznosítható…
Én speciel meg ettől mászom a falra, amikor kifejezetten nehéz szakokat fitymálnak le, csupán azért mert nem a legpiacképesebbek.
Ilyen a kertészmérnöki, a növényorvosi, a geológia, a régészet, egyiptológia, filozófia, a magyar, a környezet mérnöki, stb.
Igen, alapvetően a kertészmérnöki amúgy nehezebb szak mint a Tied kérdező, akármilyen hihetetlen is ez… De persze ez valamennyire szubjektív is.
Miért ne lenne? Magas szintű, specializált tudás kell minden diploma megszerzéséhez, különösen a tudományos jellegűekhez (amilyen az említett kettő is).
Összeereszthetsz a haveroddal, én is mérnök vagyok, ráadásul nem csak egy alapszakos papírkám van, szívesen helyre igazítom.
El tudsz vele helyezkedni az általad vágyott munkakörben?
Ha igen, akkor teljesen értelmetlen ez a fiatalfelnőttes faszméregetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!