Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A világsztár énekesnők hogyan...

A világsztár énekesnők hogyan oldják meg a "nehéz napjaikat" egy-egy turné és koncert során?

Figyelt kérdés

Pl. Dua Lipa, Ariana Grande, Lady Gaga, stb.

Nyilván mivel nőből vannak, ők is kell, hogy legyen menstruációjuk.

A kérdés az, hogy amikor utaznak szerte a világban egyik koncerthelyszínről a másik koncerthelyszínre, és fel is kell lépniük, akkor hogyan oldják meg ezeket a nehéz napokat? Mit csinálnak ilyen esetben?

Szednek ők is ilyen hormonális cuccokat amitől elmarad a menzesz, ahogy az olimpikon sportolók teszik, vagy ugyanúgy van mensijük, ahogy egy átlag hétköznapi nőnek?

Tudom, hogy furcsa kérdés, de komolyan kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen fontos és betáblázott ember ezt hogy tudja megoldani.

2023. jún. 10. 20:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%

Egyáltalán nem biztos, hogy gondot okoz nekik a ciklusuk.

Én pl úgy vagyok vele, hogy ha az első két nap itthon fekszem a kanapén, akkor úgy érzem, hogy leszakad a derekam, és jaj milyen rossz nekem. De ha program van, akkor simán elmegyek rá, annyi, hogy 2 óránként fix program a mosdólátogatás.

Nahát, lehet, hogy világsztárnak kéne mennem, énekelni végülis tudok. :)))

2023. jún. 11. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
58%

Egy énekesnőt hallottam erről beszélni, neki ráadásul fájdalmas a menstruációja, szóval fájdalomcsillapítókkal éli túl. A menedzsere segít neki, mert ő maga sokszor el is felejti a turné közben, hogy mikor kéne menstruálnia. Egy világsztárnak könnyebb dolga van, mert egy csomó ember segíti, normális higiénikus mosdót tudnak használni és nem a toi toit, ahol egy katasztrófa lehet pl sötétben tampont cserélni...

Egyébként egyén függő is, volt osztálytársam, aki nem is érzett semmit és mini tamponnal el volt a 3-4 napos menstruációkával. Nekem meg katasztrofális, fájdalmas is, erős is és 7 napig elhúzódik, na meg nem mindig ugyanannyi napra jön meg. Nem könnyű ezzel együtt élni, szóval akinek világsztárként vonzónak és szexinek kell lennie a színpadon a menstruáció alatt is, annak nincsen könnyű dolga.

2023. jún. 15. 08:57
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Gondolom itt férfiak pontozgatnak le mindenkit vagy olyanok, akiknek sosem volt nehéz a menstruációjuk. Attól még sokaknak az. Megérdemelnék az ilyenek, hogy ők is megtapasztalják, hogy milyen rossz ez.
2023. jún. 16. 09:59
 14/14 anonim válasza:
61%

Jujj, de rossz lehet a "fájdalmas" menstruáció! BRÜHÜHÜÜÜ!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

márc. 15. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!