A világsztár énekesnők hogyan oldják meg a "nehéz napjaikat" egy-egy turné és koncert során?
Pl. Dua Lipa, Ariana Grande, Lady Gaga, stb.
Nyilván mivel nőből vannak, ők is kell, hogy legyen menstruációjuk.
A kérdés az, hogy amikor utaznak szerte a világban egyik koncerthelyszínről a másik koncerthelyszínre, és fel is kell lépniük, akkor hogyan oldják meg ezeket a nehéz napokat? Mit csinálnak ilyen esetben?
Szednek ők is ilyen hormonális cuccokat amitől elmarad a menzesz, ahogy az olimpikon sportolók teszik, vagy ugyanúgy van mensijük, ahogy egy átlag hétköznapi nőnek?
Tudom, hogy furcsa kérdés, de komolyan kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen fontos és betáblázott ember ezt hogy tudja megoldani.
"ilyen fontos és betáblázott ember ezt hogy tudja megoldani" ugyanúgy, mint a szerinted "kevésbé fontos" de ugyanúgy betáblázott emberek. A hétköznapi ember sem ér rá a menstruációja miatt félretenni bármit is, azokon a napokon is ugyanúgy meg kell csinálnunk mindent, mint a többin.
Tampon, kehely, gyógyszerek, ha szednek fogamzásgátlót, akkor ekkorra időzítik a megvonásos vérzést stb. Plusz nyilván, megedződtek a menstruáció mentes turnéikon annyira, hogy ezt is bírják.
Gondolom, ezt a kérdést nem nő tette fel. :D
Használnak betétet, vagy tampont és annyi. A menstruáció nem befolyásol semmit.
Szerintem simán benne lehet az is, hogy az adrenalin miatt kevésbé érzékelik a fájdalmat, a vérzésre meg ott vannak az eszközök.
Az endometriózist is lehet talán kezelni, normális esetben annyira nem fáj a menstruáció, hogy problémát okozzon, csak kellemetlen.
Bedobjak a veres rongyot a kozonsegbe, aztan mehet fel az eBay-re csillioert :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!