Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Értékesnek érzed magad?

Értékesnek érzed magad?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem miért nem?
2023. jún. 9. 23:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mar ugy belefaradtam ebbe az ertekes vagyok-e vagy nem dilemmába, hogy már nem akarom ezt eldönteni.

Most már azt mondom kár, hogy ilyennel foglalkozik az ember, mert bárhova teszi magát a mércén, lesz belőle hátrány csak más.

Mindig lesz olyan, akinél értékesebbnek érzed magad, es olyan is aki értékesebb nálad. Ha az elsőre helyezed a hangsúlyt akkor megkapod, hogy arrogans meg beképzelt vagy, plusz félsz, hogy mi lesz ha elveszted az ertékedet es oda zuhansz, mint ahol a másik van.

Ha a masodikra koncentrálsz, akkor meg kisebbségi komplexusos, magáért kiállni képtelen, magát nullának tartó valaki leszel, és rajtad tapos mindenki, aki "jobb".

Sehogy se jó. Belefáradtam ebbe az értékküzdelembe már. Olyat nem lehet, hogy ezt úgy ahogy van kukázzuk örök időkre? 🙏

2023. jún. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!