Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Értékesnek érzed magad?

Értékesnek érzed magad?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem miért nem?
2023. jún. 9. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alapvetően még csak jónak sem látom magam, az egyetlen értékelhető dolog bennem, hogy képes vagyok gondolkodni és a lehetőségeimhez képest utána járok azoknak a dolgoknak amik érdekelnek és nem hiszem el minden alap nélkül az információkat. De ezen kívül komolyan el kellene gondolkoznom azon, hogy tudjak olyat írni ami értékesnek számíthat és bennem megvan.
2023. jún. 9. 23:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem. Egy kicsit sem.
2023. jún. 9. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ, mit értünk "értékes" alatt. Értékes az, akit sokan szeretnek, van karrierje, sokat tesz a társadalomért? Mert akkor nem, sajnos én sem vagyok az.

De alapvetően normális értékekkel rendelkező ember vagyok, elfogadó és empatikus, érzékeny a világ dolgaira. Ez is értéknek számít? Mert ha igen, akkor az vagyok.

2023. jún. 10. 02:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam annak.

Az egész életem úgy ketyegett le, hogy mindig a környezetemben volt az ügyeletes hülye, aki tett arról, hogy értelmetlenné tegye az egész addigi létemet, - teljesen mindegy, hogy mibe kezdtem bele.

Alig várom már, hogy felforduljak.

2023. jún. 10. 04:34
 5/11 anonim ***** válasza:
22%

Mit értesz az alatt, hogy értékes?

A társadalomban, vagy csak saját magamnak?

2023. jún. 10. 06:20
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Igen, értékesnek érzem magam. Munkámból kifolyólag emberekkel foglalkozom és az időseknek informatikai tudást adok át. A munkámat szeretem (már elismerést is kaptam érte), munkahelyen szeretnek, párommal hitelmentes lakásunk van, álmaimat elérem.
2023. jún. 10. 06:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem. Már azon gondolkozom mikor vessek véget életemnek
2023. jún. 10. 07:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Én magamat amúgy igen. A világ engem viszont semmibe vesz. Így folyton csalódok. Valószínűleg fordítva se lenne jobb, szóval mindegy. Az élet mindenhogyan csalódás.. 🤷‍♂️
2023. jún. 10. 08:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen.
2023. jún. 10. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, mert minden-, és mindenki fotnos, csak saját magam nem.
2023. jún. 10. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!